ZAŠTITA OD ZAGAĐENJA, PESTICIDA, VIRUSA I BAKTERIJA: Potrebna vam je ZELENA MASKA za očuvanje zdravlja!
ilustracija, Foto: Profimedia

korisno

ZAŠTITA OD ZAGAĐENJA, PESTICIDA, VIRUSA I BAKTERIJA: Potrebna vam je ZELENA MASKA za očuvanje zdravlja!

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen

Objavljeno:
  • 2

Zdravlje je uvek na prvom mestu! Radi očuvanja dobrog zdravlja potrebno je zaštiti se od zagađenja, isparenja, virusa i bakterija. Pogotovo je važno za poljoprivrednike koji mogu biti u dodiru sa štetnim materijama. Zato je neophodno imati adekvatnu zaštitu – a u tome vam može pomoći Zelena maska!

„Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

Zelena maska
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

Zelena maska
foto: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina
09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media