PRODAJU VAM OVU ZDRAVU NAMIRNICU ZA OGROMNU SVOTU NOVCA: A niste svesni koliko je OPASNA po vas
Foto: Printscreen/RTS

paŽnja

PRODAJU VAM OVU ZDRAVU NAMIRNICU ZA OGROMNU SVOTU NOVCA: A niste svesni koliko je OPASNA po vas

Dobro pogledajte spisak

Objavljeno:

„U zdravom telu leži zdrav duh“- ovom poslovicom vode se mnogi i zbog toga se trude da svoje telo održavaju i da se hrane što boljim i zdravijim namirnicama. Međutim, neke namirnice za koje smatramo da su zdrave u nekim slučajevima mogu oštetiti i ugroziti naše zdravlje.

Evo o kojim namirnicama je reč:

1. Ceđeni sokovi

Mnogi prave smutije i ceđene sokove i na taj način se trude da zadovolje dnevne potrebe za vitaminima, ali ako previše pijete ovih sokova, onda ćete u vašem telu imati i prevelike količine šećera.

2. Mleko

Iako sadrži dosta Vitamina D i dokazano pomaže kostima, mleko sadrži dosta masti u sebi i zbog toga se ne preporučuje da se pije u velikim količinama.

3. Losos

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/AlleRezepte

Losos je neverovatno zdrav, sadrži dosta proteina i važne Omega 3 kiseline, ali većina lososa koji se prodaju u našim prodavnicama su vrsta koja se odgaja u fabrikama i ribarnicama, a takva riba se ne može uporediti sa divljim lososem. Takva riba često sadrži i konzervanse koji nisu dobri po zdravlje.

4. Tunjevina

Baš kao i losos, tunejvina se jede iz proteinskih i zdravstvenih razloga, ali ona u sebi sadrži i tragove ribe, tako da nije dobro da je često jedete.

5. Maslinovo ulje

Maslinovo ulje
foto: Printscreen/Youtube/O Svemu i Svačemu

Iako je ovo najzdravije ulje koje možete koristiti, to samo važi za ekstra devičansko maslinovo ulje. Ostala ulja u sebi sadrže hemikalije i konzervanse koji su štetni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.