SMRŠALA 70 KILOGRAMA ZA GODINU DANA: Srpska pevačica šokirala kada je rekla KOLIKO JEDE (FOTO)
Foto: Printscreen RTS

želi još da smrša!

SMRŠALA 70 KILOGRAMA ZA GODINU DANA: Srpska pevačica šokirala kada je rekla KOLIKO JEDE (FOTO)

Naša talentovana pevačica o procesu skidanja viška kilograma koji i dalje traje

Objavljeno:

Nedavno mediji pisali o tome kako je Bojana Stamenov uspela da smrša neverovatnih 70 kilograma za godinu dana. To je izuzetan uspeh, pogotovo ako se u obzir uzme da se Bojana nije podrvgavala nikakvim zahvatima, več je do željenih rezultata dišla uz pomoć treninga i dijete.

Tvrdi i da još uvek vodi računa o redovnoj fizičkoj aktivnosti, ali da nekada ne stiže da spava i jede kako bi trebalo:

"Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba. Kada budem skinula 100 kilograma, onda će biti senzacija, mada onda ću baš biti premršava. Počela sam da kupujem garderobu, što je takođe senzacija" rekla je pevačica za "Blic".

1 / 4 Foto: Printscreen RTS

"Radim na autorskoj muzici sa svojim bendom. Spremam jednu pesmu i još nekoliko projekata o kojima ne mogu da pričam. Sa verom u Boga i ljude za nekih godinu, godinu i po dana da se desi da dođete i na moju promociju. Bila je korona, mnogo je kolega otišlo, zaustavila je mnogo stvari i bilo je tužno. Učimo da hodamo opet, idemo korak po korak, polako", priznala je bila Bojana.

Pre nekoliko meseci, govorila je kako je izgledao njen režim ishrane.

"Za doručak sam mogla da pojedem tri pržena jaja, salatu od paradajza i krastavca, kao i jednu voćku. Za ručak 250 gr pilećeg mesa pečenog ili prženog, opet sa salatom, i na kraju voće, a za večeru ovsene pahuljice sa kiselim mlekom. Jednom rečju, stalno sam sita",otkrila je Bojana u emisiji "RTS Ordinacija".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.