GLUMICA SE SKINULA POTPUNO GOLA: Izašlo sve, NIJE NI TREPNULA (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

au

GLUMICA SE SKINULA POTPUNO GOLA: Izašlo sve, NIJE NI TREPNULA (FOTO)

Objasnio je da postoji razlog zbog kojeg se Leonardo bunio

Objavljeno:

Leonardo Dikaprio izrazio je nezadovoljstvo zato što je njegova kolegica Meril Strip bila gola u jednoj sceni u novom filmu Adama Mekeja "Don't Look Up"

Magazin "People" piše da je Leonardo Dikaprio bio zaštitnički nastrojen i da nije želeo da Meril Strip bude naga u sceni sa njim.

Adam Mekej, reditelj filma "Don't Look Up", koji je 2018. godine dobio osam nominacija za Oskara za film "Vice", potvrdio je priču "The Guardian".

- Znate ko je imao problem s tom scenom? Leo. Pitao me je da li stvarno moram da snimim i pokažem tu scenu. Odgovorio sam mu da je to predsednica Orlin u filmu, a ne Meril Strip. A Meril zbog te scene nije ni trepnula. Nije je ni pominjala. Ona je neustrašiva - rekao je Mekej.

Objasnio je da postoji razlog zbog kojeg se Leonardo bunio.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Leo na Meril gleda kao na kraljevsku osobu iz sveta filma iako možda kraljevska porodica nije kompliment. Uglavnom, ona je za njega posebna osoba u istoriji filma i on to ne želi da vidi - dodao je reditelj.

U sceni se predsednica Džejni orlin koju igra Meril Strip pojavljuje naga ispred Randala Mindija kojeg glumi Dikaprio. Iako, kako je objasnio Mekej, u sceni se vide samo njena gola leđa, ali se glumcu uopšte nije svidela ta ideja.

Pored Leonarda Dikaprija i Meril Strip u filmu glumi oskarovka Dženifer Lorens, Džona Hil, Arijana Grande, Timoti Šalome, Kejt Blančet, Metju Peri, Kris Evans i mnogi drugi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.