OMILJENA SRPSKA TRPEZA JE SMRT ZA ORGANIZAM: Evo koliko telu treba da sagori SARMU, PEČENJE I RUSKU!
Foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

NE BISTE REKLI

OMILJENA SRPSKA TRPEZA JE SMRT ZA ORGANIZAM: Evo koliko telu treba da sagori SARMU, PEČENJE I RUSKU!

Kada bi vas neko pitao za najbolji izum kladim se da biste na prva tri mesta stavili rusku salatu i sarmu. Ja bih, najlaganije.

Objavljeno:

Najjači samo ostaju, ljudi koji imaju čeličnu volju da se odupru ruskoj salati, sarmicama i pečenju. Možda "volja" nije najbolja reč, već su samo mnogo svesniji koliko će im dana, truda i znoja odneti svaka rolnica tog magičnog kupusa u koji je umotano preukusno mleveno meso.

Otkrivamo koliko vam je vežbanja potrebno da sagorite namirnice koje će svima u narednim mesecima puniti stomake.

Ruska salata je bomba za vaš organizam, jer će vam za sagorevanje samo sto grama biti potrebna šetnja od 25 minuta. Ništa, onda posle slave ostavite kola na parkingu i pravac kući, pešice.

Sarma
foto: Printscreen/Youtube/My kitchen Tanja

Ukoliko tokom jela osetite žiganje s desne strane gornjeg stomaka, znajte da se to vaša žučna kesa bori sa ogromnom količinom masnoće i kalorija koje odjednom unosite. Jer 100 grama sarme sa slaninom sadrži više od 150 kalorija. A znate li koliko je teška jedna klasična sarma prosečne veličine? 300 grama, da da. Pojedite dve i već ste na dobrom putu da Srpsku novu dočekate u trenerci - jer ni u šta drugo ne možete da uđete. Kada ste sve to pojeli, izađite ispred stana i 15 minuta trčite uz i niz stepenice. Ako su vam oči gladne pa ste pojeli dve onda izračunajte sami. Nema lifta, ne zabušavaj!

Ruska salata
foto: Printscreen Youtube / Dare 2 Cook Now

Što bi rekli klinci - bombona od svinje. Ko ih ne bi voleo tako hrskave, ili pak su vam draži duvan čvarci - svejedno je. Svaki novi nosi ozbiljno preznojavanje u teretani. Zažalićete za svaki zalogaj (nastavlja da jede). Ovako malo zalogaja prepunih kalorija koštaće vas sat vremena crossfit-a. Već vas čujem kako zapomažete na spravama.

Najslađe na kraju. Hrskava kožica i meso koje se topi u ustima, tek izvađeno i nasečeno. Tu ispred vas, mami prosto da načinite greh prema svom telu. Pošto ste se pre toga štedeli za krajnji čin, pečenje, zavrćete rukave i govorite u sebi kako ćete mu "sve po spisku". Šta zna glad šta je kilo pečenja? Samo sabijaj dok ne nestane vazduha. Sve to prošlo, stomak se naduo, zaliven pivom ili vinom a vi ste zaslepljeno srećni. Samo 100 grama zakucaće vas za bicikl uz 35 minuta okretanja bez prestanka.

(Espreso/Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.