OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU PREVIŠE DOSADNI: S njima ćete se TEŠKO NASMEJATI, da li ste TO BAŠ VI?
Foto: Profimedia

UME DA OTEŽA ŽIVOT

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU PREVIŠE DOSADNI: S njima ćete se TEŠKO NASMEJATI, da li ste TO BAŠ VI?

Osobi s nerazvijenim smislom za humor nedostaju društvene veštine, što je stavlja u nepovoljan položaj u svakodnevnom društvenom životu.

Objavljeno: 19:40h

Poput inteligencije ili dobrog izgleda, smisao za humor društveno je cenjena osobina koju bi gotovo svi rado imali.

Ova 3 horoskopska znaka nemaju smisla za humor, što im često otežava život.

Lav

Lavovi su ponekad skloni humoru, ali znaju biti usiljeni kada pokušavaju biti duhovitiji nego inače. Da bi ispričali smiješnu priču, koristit će pretjerivanje i puno prideva. Ponekad će im to uspeti, ali ponekad može delovati malo preterano i upadljivo. Lavovima bolje ide pričanje već postojećih priča i šala nego stvaranje novih.

Smeh, Smejanje, Prijatelji, veza
foto: Profimedia

Ribe

Ribe uživaju u pričanju dugih i zabavnih priča, no problem je u tome što mogu postati preterano entuzijastične. Nastaviće da pričaju bez kraja, ne shvatajući da su izgubili interes drugih. Simpatično je u smislu da se trude, ali ponekad je bolje prihvatiti da priča završi bez bučnog smeha nego pokušavati nasmejati sve.

Jarac

Jarčevi su poznati po ozbiljnosti i izostanku humora, a ljudi to ponekad tumače kao znak da im ništa nije zabavno. Jarac se može osloboditi ove maske tako što će pokušati biti malo zabavniji, a najpre se treba naučiti povremeno nasmejati sebi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.