ŽENE SA OVOM KRVNOM GRUPOM SU NAJLJUBOMORNIJE: Isplivalo istraživanje, da li se slažete?
Devojka, Foto: Profimedia / Tviter printscreen

ISTRAŽIVANJE

ŽENE SA OVOM KRVNOM GRUPOM SU NAJLJUBOMORNIJE: Isplivalo istraživanje, da li se slažete?

Iako deluje čudno i smešno, ipak ima smisla

Objavljeno:

Postoji mnogo teorija koje potvrđuju da krvna slika itekako jako utiče na našu ličnost. U Japanu i Južnoj Koreji ovo je veoma validno za procenu nečijeg karaktera.

Kako krvna grupa utiče na ženin temperamet?

0 krvna grupa

Ove žene su prilično egoistične, a u ljubavnim odnosima su veoma ljubomorne i strastvene. Jake su ličnosti i pokušavaju sve kontrolisati.

Među uspešnim poslovnim ženama, dominiraju baš žene sa ovom krvnom grupom.

Od svog muškarca očekuju apsolutnu posvećenost, zadovoljstvo i nežnost. A kao supruge vladaju iz pozadine, i njihova reč je uvek ona poslednja. Kao majke, prema deci se postavljaju prijateljski, a sopstvene ambicije ostvaruju i preko supruga i dece.

A krvna grupa

Ovim ženama je glavna karakteristika - smirenost. Veoma su nesebične, disciplinovane i druželjubive. Vole sigurnost i komfor u svakom smislu. Mana im je što sebe doživaljavaju kao podčinjene,a u ljubavnim odnosima bivaju veoma stidljive.

Nikada nisu sigurne u emocije i iskrenost partnera, pa im je iz tog razloga veoma teško da se otvore i predaju do kraja.

Kao supruge su idealne, a prema deci podosta zahtevne i stroge.

B krvna grupa

Odlikuje ih apsolutna izdržljvost i dobro podnošenje samoće. Ne vole velike skupove, događaje, niti podnose posao u kolektivu. Ne vole da budu vođe, niti previše da pričaju. Poprilično se dobro snalaze u životu bez obzira na njihovu povučenu prirodu.

U ljubavi su aspolutno skroz drugačije jer flert prosto obožavaju a muško društvo im mnogo više prija nego žensko.

Kada pronađu svog partnera za ceo život, dovešće sebe u situaciju da se preispituju i veoma će se teško odlučiti za brak. Ako se odluče, veoma su posvećene i odane.

AB krvna grupa

One su sinonim za apsolutnu ravnotežu. Veoma su iskrene i poštene, ali i dosta naporne kada nešto ne ispadne onako kako su očevale. Njihova osobina je ta što ne mogu dugo da ostanu ljute, sve brzo lako zaborave i oproste.

Potreban im je muškarac avanturističkog duha, koji će biti spreman da ih uvek prati ali i da nju pogura kada je uhvati minus faza. Njihovi muškarci imaju apsolutnu slobodu.

Kao majke su veoma blage i popustljive.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.