SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: 1 stvar MRZI iz dna duše!
Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić

polušajte

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: 1 stvar MRZI iz dna duše!

Bivši direktor Granda otkrio je na koji način za dve nedelje smrša 5 kilograma i kako izgleda njegova dijeta

Objavljeno:

Saša Popović ne podnosi rigorozne dijete, a kada počne proleće, uvek započinje sa posebnim režimom ishrane. Počelo je proleće, a za Sašu Popovića to je znak da započne sa svojom dijetom. Kako kaže, zima je uvek rezervisana za dodatne kilograme, a sa prvim zracima sunca, mora da se povede računa o ishrani.

Bivši direktor Granda otkrio je na koji način za dve nedelje smrša 5 kilograma i kako izgleda njegova dijeta.

"Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane", priča on za Informer i dodaje:

"Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci", ističe Popović.On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša.

1 / 8 Foto: Printscreen PRVA

"Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, izgubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program", kaže muzičar.

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

"Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima", priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

Saša Popović
foto: Vladimir Šporčić

"Najgore je kad se čovek opusti, nagoji i onda posle kaže: 'E, od sutra ću da držim dijetu'. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i posle toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!", rekao je Popović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.