BAKA ANĐA (80) OTKRILA TAJNU DUGOG I ZDRAVOG ŽIVOT: Zbog ovog što RADI, i MLADI bi joj pozavideli
Baka Anđa, Foto: Printscreen/facebook

Prirodni recept

BAKA ANĐA (80) OTKRILA TAJNU DUGOG I ZDRAVOG ŽIVOT: Zbog ovog što RADI, i MLADI bi joj pozavideli

Ovaj prirodni lek podariće vam i potrebnu "dozu" gvožđa, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta

Objavljeno:

Pored medicinske terapije u zavisnosti od težine stanja, ljudi su vekovima uspevali da otkriju i prirodne metode koje mogu da pomognu kod oboljenja koja ih prate i skraćuju životni vek.

Prenosimo recept bake Anđe (80) iz Hercegovine, koja nikada nije, kako kaže imala povišen nivo šećera ni krvnog pritiska, a veruje da je tajna u ovom napitku, koji su pili i neni preci. Anđelija tvrdi da joj je zbog crnog luka krvna slika bolja nego kod mladih ljudi!

EVO NJENOG JEDNOSTAVNOG RECEPTA

Svakog jutra kuvajte nekoliko oljuštenih glavica crnog luka (oko 300 g) sa 250 ml vode; neka vri 8-10 minuta. Tečnost podelite na tri dela i popijte po jedan pola sata pre doručka, ručka i večere.

Crni luk
foto: Print Screen Youtube

Tretman se primenjuje 10 dana bez prekida, pa se pravi pauza od 10 dana, i tako najduže 6 meseci. Ovaj prirodni lek podariće vam i potrebnu "dozu" gvožđa, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta.

Pošto raste pod zemljom, luk obiluje i prirodnim eteričnim uljima, kao i fitinsku kiselinu, za koju je dokazano da uništava bakterije u plućima. Voda od kuvanog luka blagotvorno deluje i kod čireva, ulkusa i respiratornih tegoba, a pomaže i sprečavanju bakterijskih infekcija.

Recept
foto: Printscreen/youtube/Emiramiskuhinja

Napomena:

Pre primene bilo kojeg prirodnog leka, konsultujte se sa svojim lekarom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.