VOJNIČKA DIJETA TOPI KILOGRAME KAO LUDA: Efikasna je i brza, samo se PRIDRŽAVAJTE OVIH PRAVILA
Dijeta, Foto: Profimedia

mršavljenje

VOJNIČKA DIJETA TOPI KILOGRAME KAO LUDA: Efikasna je i brza, samo se PRIDRŽAVAJTE OVIH PRAVILA

Zagovornici ovog režima ishrane tvrde da ćete ući u omiljeni džins ili neki drugi komad odeće, za samo tri dana, bez velikog odricanja kada je hrana u pitanju

Objavljeno:

Izgubiti oko pet kilograma za tri kratka dana zvuči neralno, a kada vam kažemo da je deo jelovnika i sladoled - zvuči pomalo kao ostvarenje sna.

Upravo to je ono što Vojnička dijeta obećava i zbog toga je izuzetno popularna širom sveta.

1 / 4 Foto: Profimedia

Zagovornici ovog režima ishrane tvrde da ćete ući u omiljeni džins ili neki drugi komad odeće, za samo tri dana, bez velikog odricanja kada je hrana u pitanju.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? Kao i kod drugih brzih režima ishrane i ovde su moguće razne nuspojave, zbog čega je naš savet da se bliže upoznate sa rizicima koje Vojnička dijeta donosi.

Kako zapravo deluje Vojnička dijeta

1 / 3 Foto: Profimedia

Naziv "Vojnička" sledi upravo iz diciplinovanosti koju korisnici ove dijete moraju imati. Dakle, morate se pridržavati apsolutno svih pravila koja su navedena, kako bi bilo efekta. I malo odstupanje od pravila može negativno uticati na gubitak kilograma.

Namirnice sadržane u jelovniku će najpre uticati na ubrzanje metabolizma i izbacivanje viška vode iz organizma, a potom će podstaći i proces sagorevanja masti.

Ovde nema pripreme zahtevnih recepata, kupovine skupih namirnica, niti brojanje dosadnih kalorija. Sve što je potrebno to je vojnička disciplina i slepo pridržavanje pravila.

Voda je dozvoljena u što većim količinama, a preporuka je da par minuta pre svakog obroka popijete čašu mlake vode.

Tokom ova tri dana potrebno je da svaki dan ustajete u priblilžno isto vreme, te da obroci budu ravnomerno raspoređeni kako ne bi ste osećali glad. U slučaju da se to ipak dogodi, ne smete konzumirati ništa sem vode i čaja.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.