REŠITE SE BORA SA MASKOM OD JAJA! Brzo se pravi, a vraća mladalački izgled KOŽI
Lepota, Foto: Profimedia

probajte

REŠITE SE BORA SA MASKOM OD JAJA! Brzo se pravi, a vraća mladalački izgled KOŽI

Pomešajte kašiku mekinja sa umućenim belancem i nanesite na lice

Objavljeno:

I razne drevne tradicije poput kineske, egipatske i arapske koristile su jaja, (naročito belance) u tu svrhu, jer ona vraćaju koži čistoću, sjaj, mladost i, naravno, ublažavaju bore.

Hranljiva maska Žumance neka vam bude baza za ovu hranljivu masku. Ulupajte ga i napravite gust krem sa maslinovim uljem. Posebno napravite kašicu od soka pomorandže i brašna, pomešajte sa žumancetom da masa ne bude previše gusta, već da se lepo maže. Nanesite je na lice, vrat i dekolte, ali i na ruke. Držite do 40 minuta i operite.

Brza maska za masnu kožu

Penasto umutite belance, dodajte kašičicu limunovog soka i ostavite malo da odstoji. Iscedite sok od pola kivija i sa njim dobro istrljajte kožu lica i vrata, naravno, posle pilinga. Kada se sok kivija osuši, ravnomerno nanesite umućeno belance sa limunom i držite 20 minuta. Lice operite toplom, a zatim hladnom vodom. Ova maska zateže, izbeljuje kožu i skuplja pore.

1 / 3 Foto: Profimedia

Piling maska protiv mitesera Pomešajte kašiku mekinja sa umućenim belancem i nanesite na lice. Ostavite da se dobro osuši. Počnite kružnim pokretima da trljate masu dok je ne skinete sa lica. Potom isperite mlakom, pa hladnom vodom.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.