15 cool stvari o maskari koje sigurno niste znali (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

sve tajne ispod obrva

15 cool stvari o maskari koje sigurno niste znali (FOTO) (GIF)

U maskarama se nalazi određena količina žive koja je inače otrovna. Ipak, u ovom slučaju reč je o malim količinama koje vam ne mogu štetiti... I ostale zanimljivosti
Objavljeno: 14:07h

11. Prilikom nanošenja dovoljno je samo jednom izvaditi četkicu iz maskare, u suprotnom će vam se na četkicu uhvatiti previše boje što može izazvati stvaranje grudica i otežati nanošenje.

foto: giphy

12. Max Factor maskara False Lash Effect svakog minuta se proda negde u svetu, a jedna Lancomeova maskara proda se svake sekunde.

foto: giphy

13. Kada stavljate maskaru, vizuelno podižete svoje lice. Maskara pruža očima definiciju i ističe ih, obrazi deluju podignutije, a ten izgleda zbog toga izgledate mlađe.

foto: tumblr

14. U maskarama se nalazi određena količina žive koja je inače otrovna. Ipak, u ovom slučaju reč je o malim količinama koje vam ne mogu štetiti. Živa je zabranjena u svim drugim make up proizvodima, osim u maskari.

foto: giphy

15. Većina maskara je namenjena nanošenju u jednom ili maksimalno dva sloja. Maskara se brzo suši pa što više slojeva nanesete, to su veće šanse da će se trepavice slepiti i da će se stvoriti grudvice.

foto: tumblr

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.