ŠPANSKA KRALJICA U IZNENAĐUJUĆIM ČIZMAMA KOJE SU TREND SEZONE: Ovaj model je ULTRA IZAZOVAN! (FOTO GALERIJA)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

SMELO!

ŠPANSKA KRALJICA U IZNENAĐUJUĆIM ČIZMAMA KOJE SU TREND SEZONE: Ovaj model je ULTRA IZAZOVAN! (FOTO GALERIJA)

Ona je izabrala običnu, belu rolku od trikotaže, što je jedan od osnovnih komada u ženskom garderoberu

Objavljeno:

Španska kraljica Leticija pre nekoliko dana je zajedno sa suprugom - kraljem Felipom ugostila španske sportiste u palati Sarseuala u Madridu, a za tu priliku izabrala je elegantnu, ali i modernu i zavodljivu kombinaciju koja je oduševila javnost.

Leticija je još jednom pokazala da retko kada pravi modne greške, te da se i uz jednostavne komade i bez puno aksesoara može ostaviti utisak.

Kraljica Leticija uglavnom ne bira ATRAKTIVNE, ZAVODNIČKE kombinacije, ali ovo je zaista V-A-U! Izabrala je NAJVEĆI TREND JESENI i u njemo izgleda prosto fenomenalno!

1 / 4 Foto: Profimedia

Ona je izabrala običnu, belu rolku od trikotaže, što je jedan od osnovnih komada u ženskom garderoberu i ide uz doslovce sve što zamislite, a iskombinovala ju je uz efektnu suknju A kroja do kolena.

Uz ovu suknju sa crvenim cvetovima i crnim dugmićima sa strane, slavna 49-godišnjakinja ponela je i popularne, seksi čizme od crvene prevrnute kože sa visokom potpeticom koje sežu preko kolena.

Leticija je izabrala one španskog luksuznog brenda Magrit, a do sada ih je već nosila u nekoliko prilika. Dugačke čizme koje sežu iznad kolena su klasik koji ne izlazi iz mode, ali su ove sezone posebno popularne. Izgledaju atraktivno, upadljive su i fenomenalne za kombinovanje, a stilu daju poseban šmek.

Ovakav izbor obuće daje i notu zavodljivosti i seksepila, te uz kratke suknje i haljine može biti vrlo provokativan, ali ga je španska kraljica "smirila" ostatkom kombinacije. Lepo izdanje, zar ne?

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.