OVA TRI PRIRODNA SASTOJKA MENJAJU SKUPE OSVEŽIVAČE VAZDUHA: Na mirisu bi pozavideli i najskuplji PARFEMI (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

FENOMENALNO

OVA TRI PRIRODNA SASTOJKA MENJAJU SKUPE OSVEŽIVAČE VAZDUHA: Na mirisu bi pozavideli i najskuplji PARFEMI (VIDEO)

Chantel Mila je na TikToku podelila trik za izrađivanje osveživača vazduha, a za to joj je trebao limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanilije

Objavljeno:

Australka Chantel Mila otkrila je jednostavnu taktiku koju koristi kako bi njen dom uvek lepo mirisao, a treba joj samo tri prirodna proizvoda, piše Daily Mail. Mila je na TikToku podelila trik za izrađivanje osveživača vazduha, a za to joj je trebao limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanilije.

Osvežavajući miris iznenađujuće je lako napraviti, samo trebate prokuvati dve šolje vode i ova tri sastojka.

"Vodu zagrejte na šporetu i dodajte ostale sastojke. Kada provri, maknite sa šporeta i ostavite na lako pristupačnom mestu u kući. Ne zaboravite dolivati vodu tokom dana", objasnila je Chantel. Njen video pogledan je gotovo 200 hiljada puta.

@mama_mila_

The DIY signature scent that will become your favourite ? #hometips #homefragrance

♬ You Stepped Out Of A Dream - Nat King Cole

Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njenom idejom, a jedna je žena ispitivala mogu li se i ostaci ovih proizvoda iskoristiti. "Destilirana voda izvrstan je sprej za sobu ili u kombinaciji s alkoholnim octom, pa možete napraviti višenamensko sredstvo za čišćenje", rekla je Chantel te dodala da miris traje do tri puna dana, dok će sprej trajati nekoliko meseci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.