UKRASITE VAŠU LIČNOST: Izaberite najtraženiji ručno rađen nakit koji će vas učiniti posebnom!
Nakit, Foto: Profimedia

za žene

UKRASITE VAŠU LIČNOST: Izaberite najtraženiji ručno rađen nakit koji će vas učiniti posebnom!

Ako volite da budete sofisticirane ovaj model je za va

Objavljeno:

Većina dama ne izlazi iz kuće bez nekog nakita. Tako mala stvar, a daje veliko samopuzdanje i poseban osećaj kada negde izađete. Minđuše, narukvica ili ogrlica upotpuniće celokupan outfit gde god da ste krenule. Ukrasite svoju ličnost malim detaljem koji mnogo govori o vama!

Frida Stena minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

Ovaj model je u zlatno braon boji. Ima belu bisernu kuglicu na vrhu i zlatnu ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom.

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati klikom OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Minđuše
foto: PROMO

Ako volite da budete sofisticirane ovaj model je za vas. Ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Mogu biti odličan izbor za posebne prilike, a po ceni od 490 rsd poručite ih jednim klikom OVDE ili pozovite 011/442 0502 svakog radnog dana.

Minđuše
foto: PROMO

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova tj “Milion Flores”. Murano staklo jeste mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament u različitim nijansama u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije staklo u Evropi.

Dužina ove ogrlice je 20 cm. Privezak je u obliku srca bele boje sa plavim cvetovima na sebi. Ogrlice su prikladne za svakodnevno nošenje jer daju odeći vedrinu, a osobi koja je nosi lični pečat. Možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

Minđuše
foto: PROMO

Infinite narukvica je od crnog pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu zgloba. Upakovana je u finu, elegantnu kutiju, pa može biti i prikladna kao poklon dragoj ženskoj osobi. Cena je 600 rsd, a možete je naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Ako više volite crvenu i sa zanimljivom gravurom “Believe in yourself”, možete je poručiti OVDE po ceni od 600 rsd.

Narukvica
foto: PROMO
Narukvica
foto: PROMO

Srebrna narukvica sa šarenim kamenom neće vas ostaviti ravnodušnom. Takođe može da se podešava kako vama odgovara oko ručnog zgloba. Ovu prelepu i nežnu narukvicu možete poručiti klikom OVDE ili putem telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

Narukvica
foto: PROMO

Opal Heart ogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik, praznične. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban. OVDE poručite ovu prelepu ogrlicu po ceni od 1.690 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Ogrlica
foto: PROMO

Frida komplet SNOW QUEEN inspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ove ogrlice je 45 cm i kada je stavite oko vrata, tačno je do dužine vašeg stomaka. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta. Može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga klikom OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Narukvica
foto: PROMO

Set Clovers sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Detelina je i te kako uvek modi, pa ćete sigurno biti primećeni, jer daje posebnu čar.

Cena seta je 3.300 rsd, a možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9h do 17h.

Set
foto: PROMO

* Celokupnu ponudu unikatnog nakita možete pogledati klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.