RENOVIRALA KUPATILO ZA SAMO 8.000 DINARA: Pogledajte kakva razlika, preporodila ga je! (VIDEO)
Kupatilo, Foto: printscreen tiktok

odlično

RENOVIRALA KUPATILO ZA SAMO 8.000 DINARA: Pogledajte kakva razlika, preporodila ga je! (VIDEO)

Neko ju je upitao i da li su prefarbali slavinu u crno, na šta je ona potvrdila

Objavljeno: 19:39h

Žena pokazala kako je od starog napravila "novo" kupatilo za samo 8.000 dinara!

Kada želite da promenite kupatilo, uvek je najbolje renovirati ga celog, ali svi znamo da to zahteva dosta novca – nekoliko hiljada evra, u zavisnosti od toga šta želite.

Naravno, nemamo svi na raspolaganju nekoliko hiljada evra, kao što nije imala ni žena koja je pokazala kako je od svog starog napravila "novo" kupatilo za samo 8.000 dinara.

Ona je na TikToku pokazala kako je osvežila kupatilo, dodajući da to nije trajno rešenje, ali da će ovako izgledati mnogo pristojnije, dok ne bude imala novca da ga potpuno renovira.

"Ne možemo trenutno da priuštimo novo kupatilo pa sam ovog vikenda, dok je Frejzer bio na putovanju, odlučila da ga iznenadim tako što ću osvežiti izgled kupatila"

Počela je tako što je popunila fugne crnom bojom na belim zidnim pločicama, a zatim je prednju stranu kadu, koja je zapravo kao neka vrsta maske, isturpijala i ofarbala u crno, a pod je prelepila tapetama.

Ona je objasnila i da se na podu zapravo nalazio linoleum, iako je izgledalo kao da su pločice, a dodatnu svežinu kupatila dala je unošenjem biljaka, crnom posudom za sapun i četkice za zube, kao i za tečni sapun.

Njenim pratiocima se ova transformacija veoma dopala, pa su joj mnogi rekli i da treba da ostavi kupatilo kakvo sada jeste.

"Izgleda divno, ne treba ništa da menjate", "Impresivno! Uvek sam skeptičan prema trenutnim rešenjima i ceni toga, ali ovo zaista vredi uloženog novca", pisali su joj.

Neko ju je upitao i da li su prefarbali slavinu u crno, na šta je ona potvrdila.

"Sjajno si to uočila! Želimo da vidimo kako će se ponašati pre nego što i ostale prefarbamo. Ne želimo da promovišemo nešto pre nego što se uverimo da je OK", odgovorila je ona.

(Espreso/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.