OBRADOVIĆ NEZADOVOLJAN STANJEM U SRPSKOM TENISU: U ženskom tenisu je jad i beda, Hamad treba da ode od Novaka!
Foto: Dado Đilas

OŠTRO

OBRADOVIĆ NEZADOVOLJAN STANJEM U SRPSKOM TENISU: U ženskom tenisu je jad i beda, Hamad treba da ode od Novaka!

U prvih 100 bi mogli da budu Marko Miladinović i Hamad Međedović. Godinama sam radio sa Međedovićem. Hamad je prvo bio kod Janka Tipsarevića, pa je posle otišao kod Novaka i sada je tamo

Objavljeno: 19:40h

Bogdan Obradović, nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, nije optimista kada je u pitanju budućnost belog sporta kod nas.

Ističe da osim Novaka Đokovića, prave rezultate ne pravi niko.

- Novak ima sjajne rezultate ove godine, tri grend slema plus finale, ostali poprilično mršavo. Trenutno stanje ženskog tenisa je jad i beda. Novak ima sjajne rezultate ove godine, tri grend slema plus finale, ostali poprilično mršavo. Trenutno stanje ženskog tenisa je jad i beda - rekao je Obradović za "Nova.rs".

Poslednjih godinu-dve, od mladih tenisera najviše se spominjao Hamad Međedović, koji još uvek ne uspeva da napravi iskorak u karijeri.

Obradović zna zašto je to tako.

- U prvih 100 bi mogli da budu Marko Miladinović i Hamad Međedović. Godinama sam radio sa Međedovićem. Hamad je prvo bio kod Janka Tipsarevića, pa je posle otišao kod Novaka i sada je tamo. Poslednje dve godine nije sa mnom, a reći ću to kroz pesmu Đorđa Balaševića koji u stihu kaže: ‘Nedostaješ mi ti, ljubav moja mila’. Znači ja njemu nedostajem, ako Hamad bude uz mene ima šansu da bude u prvih 100 na svetu. Ako bude ovo što radi kod Novaka i što je radio kod Janka, vrlo su male šanse. Miladinovića nikada nisam gledao, pratim te rezultate po internetu, pa pretpostavljam da ima potencijal da bude u 100 na svetu - istakao je on.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.