ŽENE ŠIROM SVETA GUBE RAZUM ZBOG OVOG TRODELNOG KUPAĆEG: "Trenutno seksi" postaje glavni MOTO
Novi trend kupaćeg kostima, Foto: Profimedia

novi trend

ŽENE ŠIROM SVETA GUBE RAZUM ZBOG OVOG TRODELNOG KUPAĆEG: "Trenutno seksi" postaje glavni MOTO

Odlićna zamisao kupaćeg kostima

Objavljeno: 14:21h

Ovu je priču izvorno na InStyle.com objavio Eden Lichterman. Oblačenje za jedan dan na plaži ili bazenu nije samo pronalaženje dobro uklopljenog, modernog kupaćeg kostima, trebaće vam i odgovarajuće pokrivanje za trenutke kada se ne natapate na suncu.

Srećom, korisnici TikToka otkrili su trodelni kupaći kostim koji dolazi s bikinijem i sarong pokrivačem, stvarajući savršenu letnu odeću. Još u aprilu zvezda TikTok-a Lauren Wolfe objavila je Amazon bikini izvlačenje u kojem je predstavljen trodelni bikini set Soly Hux. Nazvala je kupaći kostim "najslađim bikinijem koji sam ikad videla", dodajući da ga odgovarajući sarong čini još boljim. Od tada je videozapis stekao 1,4 miliona pregleda, čime je kupaći kostim zaradio mesto u Amazonovom internetskom delu poznatih pronalazaka.

- Zaista sam impresioniran ovim setom. Izgleda sjajno, kvaliteta je dobra, a suknja mi prekriva stražnjicu, tako da izgledam slatko u porodičnom vodenom parku, a da ne pokazujem celo dno- glasio je jedan komentar.

@laurenwolfe

I am OBSESSED with these bikinis. They’re all in my amazon storefront ?❤️#amazonfashion #amazonhaul #summerfashion2021

♬ original sound - Lauren Wolfe

- U početku sam bila malo sumnjičava prema ovom trodelnom kompletu. Kad je stigao, kvaliteta se proverila, stavila sam ga i odmah se osećala seksi. Volim malu saronsku suknju. Uskoro ću naručiti još jednu- napisao je drugi kupac.

Komplet kupaćih kostima dostupan je u veličinama od vrlo malih do vrlo velikih, a većina recenzenata preporučuje naručivanje veće veličine kako bi se sprečilo neželjeno prosipanje. (Da biste zaštitili osetljivu kožu od sunca, razmislite o jednom od ovih kupaćih kostima s dugim rukavima.) S ovim trodelnim bikinijem postavljenim u vašem ormaru, ovog leta nećete morati brinuti hoćete li sastaviti celu odeću za dane na plaži.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso, Shape)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.