NAJKVALITETNIJA MUŠKA OBUĆA SADA NA SNIŽENJU: Budite unikatni i izaberite neke od ručno rađenih modela!
Najkvalitetnija muška obuća, Foto: Promo

ne propustite!

NAJKVALITETNIJA MUŠKA OBUĆA SADA NA SNIŽENJU: Budite unikatni i izaberite neke od ručno rađenih modela!

Na pravom ste mestu ako tražite modele koji su ručno rađeni i unikatni

Objavljeno:

U svakom cipelarniku treba da se nađu bar jedne kvalitetne i udobne cipele. Kada imate takvu obuću, želećete svaki dan da je nosite. Bićete svakako primećeni bilo da je kombinujete sa elegantnim stilom ili u malo ležernijoj varijanti. Na pravom ste mestu ako tražite baš takve modele koji su ručno rađeni i unikatni! Ne propustite sniženje i nabavite model u kojim ćete sigurno biti zapaženi.

Cipele U.L.U.S. black structur su pravi izbor za savremenog muškarca. Crne i sa zanimljivim radom po njima garantovano će vas oduševiti. Pristaju bilo kojoj odevnoj kombinaciji, za elegantan ili malo ležerniji stil uz farmerke, a svaki Vaš korak će biti prijatan. Možete ih poručiti OVDE po sniženoj ceni od 5.400 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Muška obuća
foto: Promo

Još jedan fenomenalan i ručno izrađeni model od prirodne kože jeste U.L.U.S. Shine black struktur. Prefinjene, elegantne i vrhunske završne obrade daju posebnu notu elegancije. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 6.990 rsd ili pozivom na broj 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Muška obuća
foto: Promo

Cipele M. Cassetti Blue Shine su svečane, elegantne, ručno izrađene u teget boji visokog sjaja. Gde god se u njima pojavite nećete biti nezapaženi. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 8.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Muška obuća
foto: Promo

M.Casetti handmade, two color su pravi izbor ako želite upečatljiv model. Fantastična handmade cipela u kombinaciji svetlo braon i zelenoj koži učiniće da Vaš stajling bude poseban i prepoznatljiv, a kvalitet i udobnost će Vas oduševiti. Po ceni od 9.990 rsd možete ih poručiti OVDE svakog radnog dana ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Muška obuća
foto: Promo

M.Casetti handmade, Nojeva koža su još jedne od najtraženijih modela. Ručno rađene, unikatne i originalne, nikad ne izlaze iz mode, tako da ćete ih sigurno dugo nositi. OVDE ih možete poručiti po ceni od 9.990 rsd ili pozvvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

Muška obuća
foto: Promo

Još jedan model koji se izdvaja iz M. Casseti kolekcije jesu Loaf blue handmade. Teget boja se lako uklapa uz farmerke ukoliko želite casual stil, ali isto tako savršeno stoje uz izabrano odelo. Veoma su efektne i originalne, a vašem outfitu će dati posebnost. Poručite ih OVDE po ceni od 9.990 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

Muška obuća
foto: Promo

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.