STABILNE I ZNAJU SVOJE GRANICE: Najpoželjnije žene se, bez izuzetka, pridržavaju određenih pravila
Granice, Foto: Profimedia

POKUŠAJTE

STABILNE I ZNAJU SVOJE GRANICE: Najpoželjnije žene se, bez izuzetka, pridržavaju određenih pravila

Pokušajte i vi da nešto promenite

Objavljeno:

Veoma poželjne žene se ne razlikuju od drugih žena po izgledu već po sasvim drugim stvarima.

One se nikada ne bi odrekle sledeće četiri navike, jer su svesne da im one, osim što ih čine veoma poželjnima, pomažu i da obogate svoj život na sve moguće načine.

Evo i o čemu se radi.

One ne žure sa ulaskom u intimni odnos (posebno ne sa muškarcem kojeg ne poznaju dobro)

Poželjne žene na izlaske sa muškarcima gledaju kao na priliku da procene različite udvarače usled čega pronalaze određenu dozu direktnosti i otvorenosti. Stavljanjem intimnog odnosa u drugi plan, ovakva žena je u stanju da razlikuje muškarce koji samo traže zabavu od onih koji su spremni za dugoročnu vezu.

Poželjna žena nema potrebu da bilo kuda žuri i nikada neće dozvoliti sebi da postane žrtva nečije nestrpljivosti.

One su strastvene – o svojim životima

Poželjna žena svog partnera nikada ne drži grčevito i nikada ga ne “guši”. Ona razume da muškarac može da obogati njen emotivni život, ali da on nije njen život. Dok mnoge žene (pogrešno) spajaju svoj život sa životom svog partnera, u nadi da će na taj način postići veću bliskost, poželjna žena shvata da je nezavisnost ono što može da rasplamsa žar veze.

One su emotivno stabilne

One shvataju da sreća proizilazi iznutra, uvek više i jače od spoljnih izvora. One stvaraju stabilnost sa težnjom da emocionalne potrebe crpe iz različitih izvora, čime se smanjuje pritisak na partnera. Provode vreme sa prijateljicama. Upražnjavaju hobije koje strastveno vole. Redovno vežbaju da bi eliminisale stres. Takve žene razumeju da je uravnotežen život jednak srećnijoj vezi.

One znaju svoje granice i ne plaše se da ih komuniciraju

Otirači nikada ne mogu da rasplamsaju želju. Poželjne žene nisu teške, ali očekuju određeni standard odnošenja prema sebi i ne plaše se da izraze svoje potrebe. Postavljanjem određenih granica one privlače partnere koji su pristojni i puni poštovanja.

(Espreso/Minimagazin.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.