PATIKE SU JOJ BILE PRLJAVE, A ONDA IH JE NAMAZALA OVIM: Postale su blještavo bele, NE TREBA KUPOVATI NOVE! (VIDEO)
Foto: Profimedia

neverovatno

PATIKE SU JOJ BILE PRLJAVE, A ONDA IH JE NAMAZALA OVIM: Postale su blještavo bele, NE TREBA KUPOVATI NOVE! (VIDEO)

Jedna žena pokazala je trik na delu - običnu pastu za zube ona je utrljala četkicom u svoje nekad bele patike i oduševila s

Objavljeno: 11:47h

Kada proeće pokuca na vrata, par snežnobelih patika je sve što vam treba da biste i zvanično zaključili sezonu čizama i kaputa. Ali loša strana bele obuće je to što se neverovatno brzo i lako prlja.

Iako na tržištu postoji velika ponuda proizvoda za izbeljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspevaju temeljno da skinu svaki trag blata i prljavštine. Pre nego što svoje bele patike bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, probajte ovaj trik sa zubnom pastom.

Jedna žena pokazala je trik na delu - običnu pastu za zube ona je utrljala četkicom u svoje nekad bele patike i oduševila se. Ponovno su zasijale kao nove.

Pre tretmana zubnom pastom, patike je potopila u toplu vodu s malo deterdženta za veš. Zatim je kompletnu površinu patika premazala pastom za zube. Pritom savetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbelivanje zuba. A nipošto ne upotrebljavajte obojenu pastu jer bi vam mogla ostaviti fleke na obući.

U čemu je fora sa zubnom pastom?

Većina njih sadrži sodu bikarbonu, koja deluje kao abraziv i pomaže da se uklone mrlje baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, ova žena svoje patike potopi u kantu s izbeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u mašini za veš za završni efekat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.