1 JEFTIN PROIZVOD SVI IMAMO U KUPATILU, A NISMO IMALI POJMA ČEMU SVE SLUŽI U DOMAĆINSTVU! Nema ništa bolje za ženu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ništa bolje ni za bebinu guzu

1 JEFTIN PROIZVOD SVI IMAMO U KUPATILU, A NISMO IMALI POJMA ČEMU SVE SLUŽI U DOMAĆINSTVU! Nema ništa bolje za ženu!

Babi puder može vam dobro doći u raznim situacijama s kojima se susrećemo gotovo svakodnevno, pa bi bilo dobro da ga uvek imate kod kuće

Objavljeno:

Osim što kožu vaše bebe čini mekom i što fino miriše, jedan je od jeftinijih proizvoda kojim možete zameniti puno stvari.

foto: profimedia

Neugodan miris cipela

Cipele nakon nekog vremena mogu poprimiti zaista neugodan miris, pogotovo ako vam se jače znoje stopala – stvaraju se bakterije.

Kako biste se rešili toga, posipajte malo babi pudera u cipele uveče, a ujutro će biti sveže i bez ikakvih neugodnih mirisa.

Mravi u kući

Ako vam se u domu stvaraju mravi, babi puder može spasiti situaciju. Posipajte ga u obliku kruga u blizini mesta gde se skupljaju ili tačno na to mesto i gledajte kako ih se lako rešavate u kratkom roku.

Nega kože

Popucale pete i suvi delovi kože? Utrljajte malo babi pudera na ta područja kako biste ublažili iritaciju.

foto: stefan jokić

Svežina ormara

Odeća zna poprimiti onaj ustajali miris u ormaru, pogotovo kada stoji celu sezonu. Kako biste to uklonili, stavite malo pudera u teglu i ostavite u ormaru nekoliko sati, ili preko noći. On će upiti neugodne mirise.

Duže trajanje ruža na usnama

Nakon što nanesete jedan sloj ruža, stavite maramicu preko i napudrajte s četkicom, a zatim stavite još jedan sloj ruža. Trajaće puno duže.

Trepavice

Isto kao s ružem, između dva sloja maskare stavite tanki sloj pudera na trepavice. Biće gušće i duže, a i puder će sprečiti da se maskara razmaže.

Suvi šampon

Stavite puder na koren kose, protresite rukama. Upiće ulja s kose i temena, ali i pružiti volumen vašoj kosi.

Zapetljane ogrlice Može biti frustrirajuće kada želite staviti određeni nakit, a on se zapetljao. Otpetljavanje zna i potrajati jer ne želite, naravno, ništa pocepati. Kada se idući put nađete u toj situaciji, stavite malo pudera na ogrlice kako biste ih opustili i lagano otpetljajte.

(Espreso.co.rs/hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.