SVI SU GLEDALI U ČIZME MEGAN MARKL: Vojvotkinja ponela model koji se odmah RASPRODAO! Hit su ove zime (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

ČIZME VIKTORIJE BEKAM

SVI SU GLEDALI U ČIZME MEGAN MARKL: Vojvotkinja ponela model koji se odmah RASPRODAO! Hit su ove zime (FOTO)

Kaput koji deluje vrlo udobno upotpunila je tankim crnim remenom, a od modnih detalja nosila je i crne kožnate rukavice

Objavljeno:

Megan Markl i princ Hari obeležili su britanski Remembrance Day, dan prisećanja na britanske vojnike poginule u Prvom svetskom ratu.

Remembrance Day u Velikoj Britaniji obeležava se 91. put, a vojvotkinja od Saseksa u četvrtak je prvi put prisustvovala događaju.

Ceremonija odavanja počasti poginulim vojnicima održala se u Vestminsterskoj opatiji te je za tu važnu priliku Megan Markl odabrala prikladnu elegantnu odevnu kombinaciju sačinjenu od toplog tamnoplavog kaputa i baršunastog plavog fascinatora s potpisom Filipa Trisija.

Na kaputu Meghan je nosila crveni mak, simbol Dana sećanja. Kaput koji deluje vrlo udobno upotpunila je tankim crnim remenom, a od modnih detalja nosila je i crne kožnate rukavice.

Pažnju su privukle i vojvotkinjine čizme do kolena s potpisom Viktorije Bekam, čija je cena na sniženju bila 1250 funti te su rasprodane. Model s visokom blok-potpeticom Megan Markl nosila je i prošle godine na božićnoj misi, što da naslutiti da ove mrak čizme imaju posebno mesto u garderobi vojvotkinje.

foto: Profimedia

Do izražaja je došao i make-up 38-godišnje pripadnice kraljevske porodice koji je njezinu licu dao svež i blistav izgled. Naročito se istaknulo rumenilo u boji breskve kojim je Megan jako lepo naglasila jagodice.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.