KEJT MIDLTON NA KRŠTENJE DOŠLA U MINI HALJINI: Svi su gledali u detalj NA NJENOJ GLAVI koji je u Srbiji 100 dinara
Svi su gledali u detalj NA NJENOJ GLAVI, Foto: Profimedia

AU!

KEJT MIDLTON NA KRŠTENJE DOŠLA U MINI HALJINI: Svi su gledali u detalj NA NJENOJ GLAVI koji je u Srbiji 100 dinara

Kejt Midlton izazvala daleko više pažnje, i to nikako ne u dobrom smislu te reči!

Objavljeno:

Hari i Megan su rešili da ovo krštenje bude intimno, te da javnost nema u potpunosti uvid u isto, pa su mediji došli samo do fotografija koje su objavljene na službenom Instagram profilu kraljevske porodice.

Megan je blistala u beloj ručno rađenoj haljini brenda Dior, ali je kombinacija Kejt Midlton izazvala daleko više pažnje, i to nikako ne u dobrom smislu te reči!

Naime, 37-godišnja Britanka pojavila se u hrabroj kombinaciji prljavoroze, svilene toalete sa velikom mašnom i crvenih salonki od prevrnute kože. Ovaj neobičan spoj boja ume da bude dobar izbor i veoma je aktuelan, ali u interpretaciji lepe Kejt izgledao je prilično "mrtvo" i jednostavno pogrešno.

Inače, kreaciju potpisuje britanska dizajnerka Stela Mekartni, a ljude je iznenadali i činjenica da je veoma kratka i seže do polovine butina, s obzirom da su zaista retke situacije u kojima Kejt vidimo u kraćim haljinama.

Vojvotkinja od Kembridža potrudila se da boju cipela upari sa ukrasom za kosu, koji je zapravo i izazvao najviše polemike. Reč je o svojevrsnoj mešavini rajfa i fascinatora.

Naime, ovaj šeširić dizajnerke Džulijet Boteril spreda izgleda kao čuveni rajf koji oponaša pletenicu u kosi, a tek se sa zadnje strane vidi njegova prava forma, a nažalost nije ostavio dobar utisak u ovoj modnoj priči.

"Obučena je kao bakia, žene. Budite realne", "Tako je starmala", "Koji je ovo đavo u njenoj kosi?", samo su neki od stotine sličnih komentara na društvenim mrežama u vezi ovog izdanja?

Šta vi kažete?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.