VLOGERKA KUPILA JEFTINU VENČANICU NA INTERNETU, PA DOŽIVELA ŠOK: Grudi mi ISPADAJU, ali to mi NIJE NAJGORE! (VIDEO)
Razočarala se haljinom, Foto: Youtube printscreen

razočarala se

VLOGERKA KUPILA JEFTINU VENČANICU NA INTERNETU, PA DOŽIVELA ŠOK: Grudi mi ISPADAJU, ali to mi NIJE NAJGORE! (VIDEO)

Uživo je sve drugačije

Objavljeno:

Da nije lako pronaći savršenu venčanicu uverila se i vlogerka Šenon, čije objave na Jutjubu prati 3,2 miliona pratitelja.

Kupila je brdo jeftinih haljina preko firme Wish i odlučila da proveri kako izgledaju uživo u odnosu na ono što se može videti na internetu.

Za snimanje je izabrala plus-size haljinu uskog kroja s V izrezom, s naramenicama koje padaju preko ramena, koja je stajala 2700 dinara.

Na internetu je stajalo da je cena spuštena sa 17.000 dinara, a osvojila ju je upravo tim naramenicama. No odmah je shvatila da će je nekako morati pričvrstiti uz telo, jer haljina pada i ne podržava grudi.

- Ova haljina dobro izgleda, ali ne podupire grudi i zapravo visi preko njih - rekla je Šenon.

A kada je bacila pogled na ostatak haljine, shvatila je i da je prozirna.

- Kad pogledate izbliza, gornji deo je u redu, ali donji deo je potpuno proziran i možete videti da imam bež donje rublje, a vidi se i pupak - kaže buduća mlada, koju je najviše iznenadio odbljesak svetla od - zadnjice.

- Bukvalno se vidi dupe, pa haljinu uopšte nije moguće nositi, iako je haljina dobrog kroja i zapravo lepa - kaže mlada žena.

Probala je još neke haljine koje je kupila na sniženju, pa vam možda bude zanimljivo pogledati video, kako biste saznali je li ipak pronašla rešenje za najvažniji dan u životu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.