NIJEDNA ŽENA NE BI OVO OBUKLA! Kada vidite pantalone koje je nosila KORTNI KARDAŠIJAN, zgrozićete se (FOTO)
Kortni Kardašijan, Foto: AP

modni promašaj

NIJEDNA ŽENA NE BI OVO OBUKLA! Kada vidite pantalone koje je nosila KORTNI KARDAŠIJAN, zgrozićete se (FOTO)

Model koji je Kortni odabrala teško da ćemo videti na našim ulicama

Objavljeno:

Gotovo svaki odevni komad koje Kardašijanke ponesu istog momenta postanu hit, ali ono što je obukla najmanje popularna članica poznate porodice teško da će se dopasti Srpkinjama.

Kratak top, koji se na velika vrata vratio u modni svet nakon skoro dve decenije, uparila je sa kožnim pantalonama boje čokolade.

I mada se s pantalonama od kože retko može pogrešiti, a Srpkinje ih posebno vole, model koji je Kortni odabrala teško da ćemo videti na našim ulicama.

Kortni Kardašijan
Kortni Kardašijan foto: Profimedia

Visok struk, koji obično ističe ženske obline, ovog puta nije laskao figuri rijaliti zvezde, već je učinio debljom nego što jeste. Ipak, detalj koji je dobio "crveni karton" od strane modnih stručnjaka jesu aplikacije na polovini butina i u predelu kolena ovih pantalona.

Kako su se mnogi složili, isprepletane široke trake od kože neodoljivo podsećaju na dizajn koji se može videti na plažnim ležaljkama ili nameštaju. Dodatno, preklapanje materijala koji sam po sebi nije tanak, učinio je da noge Kardašijanove izgledaju još deblje.

Ipak, bilo je i nekih njenih fanova koji smatraju da je ova stilska kombinacija izuzetno seksi, ali sudeći po modi koju viđamo na našim ulicama, ovakve ili slične pantalone Srpkinje teško da će poneti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.