EKSTENZIJE I VEŠTAČKE TREPAVICE SU PROŠLOST! Sada će svi navaliti na ovaj novi MODEL!
Trepavice, ilustracija, Foto: Printscreen Youtube / Beauty by Ines

Bizarno

EKSTENZIJE I VEŠTAČKE TREPAVICE SU PROŠLOST! Sada će svi navaliti na ovaj novi MODEL!

Brojni beauty blogeri trude se da pruže nešto novo i drugačije svojim pratiocima na društvenim mrežama...

Objavljeno:

Jedna influenserka je otišla toliko daleko da se redovno može videti kako stavlja čudne stvari poput čakalica, igli i slično.

foto: Printscreen/Instagram

Sofie Petersen na Instagramu prati više od 27.000 ljudi, a ono što je čini posebnom je bizaran pristup klasičnom šminkanju. Jedan od lookova su i guste, kovrdžave trepavice od materijala koji se koristi za pranje suđa.

Njene objave imaju više od hiljadu lajkova, a njen način šminkanja je pomalo neuobičajen, pa često pokreće lavinu komentara. Nekima se sviđa to što je drugačija, dok drugi jednostavno ne razumeju zašto bi iko želeo da nosi tako nešto.

Jedan od eksperimenata uključuje i stavljanje igli po kapcima, lišće i razne štapiće.

foto: Printscreen/Instagram

Dosta ljudi voli da eksperimentiše u modi, ali ovakvo nešto predstavlja opasnost. Sofie nanosi lepak na oči kako bi kreirala neke od najčudnijih lookova, a doktori se ne slažu s time.

Proces lepljenja i uklanjanja lažnih trepavica može oštetiti prirodne trepavice ili čak uzrokovati trajni gubitak trepavica. Stavljanje ekstenzija na trepavice može dovesti i do infekcije rožnjače ili očnih kapaka, alergijskih reakcija ili natečenih kapaka ako ste osetljivi na lepak, koje može sadržavati iritantne hemikalije - rekao je Roshini Rajapaksa, doktor medicine na NYU School of Medicine, a prenosi Health.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.