OLGA DANILOVIĆ POTVRDILA VEZU SA BOGDANOVIĆEM: Odalo ju je ono što je uradila usred meča Srbije protiv Angole!
Olga Danilović je izgleda potvrdila vezu sa Bogdanom Bogdanovićem, Foto: Starsport©

Šuška se već dugo

OLGA DANILOVIĆ POTVRDILA VEZU SA BOGDANOVIĆEM: Odalo ju je ono što je uradila usred meča Srbije protiv Angole!

Naša teniserka i ćerka Saše Danilovića je okačila vrlo zanimljivu poruku na Instagramu

Objavljeno:

Mesecima se već šuška da su srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović u ljubavnoj vezi, a izgleda da smo potvrdu za to dobili tokom prve utakmice Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

"Orlovi" su razbili Angolu baš na krilima asa Sakramento Kingsa, a za vreme utakmice se na Instagramu oglasila upravo ćerka bivšeg reprezentativca i sadašnjeg predsednika Košarkaškog saveza Srbije, Predraga Saše Danilovića.

Lepa Olga je na svom Insta storiju okačila sliku sa utakmice i to baš u trenutku kada Bogdan Bogdanović pogađa jednu od svojih 5 trojki, a uz to je ostavila kao poruku "trojka" i srce.

Poruka Olge Danilović na Instagramu kada je Bogdanović postigao trojku
Poruka Olge Danilović na Instagramu kada je Bogdanović postigao trojkufoto: Printscreen/Instagram/danilovicolga

Dovoljno reklo bi se da svi pomisle da je na ovaj način potvrdila da je njen momak jedan od najboljih srpskih košarkaša, ali i najpoželjnijih sportista.

Bogdan Bogdanović je jedan od najpoželjnijih srpskih sportista
Bogdan Bogdanović je jedan od najpoželjnijih srpskih sportistafoto: Starsport©

Podsećamo da je Olga mlada nada srpskog tenisa i ćerka Saše Danilovića i voditeljke RTS-a Svetlane Danilović.

Nagađanja o vezi između Bogdana, koga Olgin otac poznaje još iz vremena dok su zajedno bili u Partizanu, i crnokose lepotice su počela još početkom ove godine.

- Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto "kliknulo" među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir" i dodao da imaju razlog zbog kojeg vezu kriju od javnosti:

- Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano - kaže izvor i dodaje da je Danilović upoznat s tim ko mu je potencijalni zet, te da je veoma zadovoljan ćerkinim izborom, baš kao i njegova supruga Svetlana Danilović, novinarka Sportske redakcije RTS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.