MNOGI ĆE SE ZGROZITI KADA VIDE NAJPOPULARNIJE PATIKE NA SVETU: Koštaju 1.200 evra i nisu za svačiji ukus! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

TREND U SVETU!

MNOGI ĆE SE ZGROZITI KADA VIDE NAJPOPULARNIJE PATIKE NA SVETU: Koštaju 1.200 evra i nisu za svačiji ukus! (FOTO)

Ako pratite modne revije i rad svetskih dizajnera, onda ste se sigurno uverili u to da u poslednjih nekoliko godina kreatori sve češće smišljaju neobičan dizajn koji nailazi na različite reakcije javnosti

Objavljeno:

Kako pišu svetski modni magazini, najnoviji model "Gučijevih" patika uspeo je u potpunosti da osvoji tržište.

Ako pratite modne revije i rad svetskih dizajnera, onda ste se sigurno uverili u to da u poslednjih nekoliko godina kreatori sve češće smišljaju neobičan dizajn koji nailazi na različite reakcije javnosti. Tako su se ove sezone pojavile "Guči" patike čija cena iznosi "tričavih" 1400 američkih dolara, a one su veoma brzo prozvane "najodvratnijom obućom" od mnogih ljudi, piše britanski "Metro".

Inspirisane planinarskim cipelama, dizajnerske patike su deo "Gučijeve" nove linije pod nazivom Flashtrek. A ako želite baš da zasijate potrebno je da dodate još 480 dolara za kaiš sa ukrasnim detaljima. Ove neobične patike su poslednji trend i predstavljaju alternativu klasičnoj sportskoj obući.

Na internet-stranici italijanskog modnog brenda piše da predstavljaju "obuću budućnosti", kristali su ugravirani i pričvršćeni za metalne delove, a ukrasna elastična traka se može pomerati.

BONUS VIDEO: ESPRESO TRANSFORMACIJA: Milan Strongman pomaže novinarima da smršaju do Nove Godine!

(Espreso.co.rs/Superžena.B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.