ĆERKA DEMI MUR I BRUSA VILISA POKAZALA ZADNJICU NA ULICAMA NJUJORKA: Mlada GLUMICA šokira JAVNOST, ne zna za MERU
Skaut Vilis, Foto: Printscreen/ Instagram/ scoutlaruewillis

bez srama

ĆERKA DEMI MUR I BRUSA VILISA POKAZALA ZADNJICU NA ULICAMA NJUJORKA: Mlada GLUMICA šokira JAVNOST, ne zna za MERU

U ovakvom izdanju se niko ne pojavljuje u javnosti, ali nju ne interesuje, Skaut Vilis sve radi po svom

Objavljeno: 23:14h

Ona izlazi u raznim izdanjima iz kuće, i zbog toga je često tema medija. Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, glumica Skaut Vilis se u javnosti pojavljivala i u pidžami, neke autfite koje je nosila trebalo bi zabraniti.

I dok neke žene imaju pravilo da ni bez šminke ne idu da bace đubre, to nije slučaj sa mladom glumicom Skaut Vilis koja bez blama može da uradi bilo šta. A najveće iznenađenje privukla je na ulicama Njujorka kada je odlučila da se u znak protesta prošeta gola, bez grudnjaka. To je bio njen jasan odgovor na cenzuru Instagrama koji joj je i zbog golišavih slika i ukinuo nalog.

Skaut Vilis
foto: Profimedia

"Legalno je u Njujorku, ali ne i na Instagramu", napisala je Skaut. Međutim, ovoga puta u Los Anđelesu viđena je u modnom izdanju koje se vrlo brzo našlo na meti kritičara, te su mnogi smatrali da je u pitanju čist promašaj. Na sebi je imala plavi džemper i šorts kao ga je gola i kožne zimske duboke čizme.

Ali ipak najviše pažnje su privuklečizme, dok je u ruci držala korpu. Sve je ličilo kao da je pošla na pijacu, a šta vi mislite?

Da smo navikli na šokantna izdanja stranih poznatih ličnosti jesmo, a evo kako se obukla ćerka jednog našeg poznatog političara za maturu.

GLUMICA ŽALI ZA OMILJENIM HOBIJEM! Ivana Dudić: Volim da jašem, a nisam odavno... Možda ću uspeti ovog leta u Crnoj Gori:

02:23

GLUMICA ŽALI ZA OMILJENIM HOBIJEM! Ivana Dudić: Volim da jašem, a nisam odavno... Možda ću uspeti ovog leta u Crnoj Gori

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.