OD NJENE MATURSKE HALJINE SE SVIMA ZAVRTELO U GLAVI: Duge noge ĆERKE Čedomira Jovanovića zavode svakog ko pogleda
Jana Hart Jovanović, Foto: Printscreen/ Instagram/ janahartt_

kakva bomba

OD NJENE MATURSKE HALJINE SE SVIMA ZAVRTELO U GLAVI: Duge noge ĆERKE Čedomira Jovanovića zavode svakog ko pogleda

Da deca brzo odrastu i postanun žene i muškarci, dokaz je ćerka Čedomira Jovanovića, poznatog srpskog političara

Objavljeno:

Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske stranke, ističe svoju veliku porodicu kao svoj najveći ponos. Sa suprugom Jelenom, Čedomir ima četvoro dece - Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

Najstarija političareva naslednica, Jana Hart, proslavila završetak srednje škole na maturskoj večeri u Beogradu. Na Instagramu je podelila slike sa proslave, a komentari se slažu da je izrasla u prelepu mladu damu.

Jana je za maturu odabrala usku crnu haljinu s dubokim prorezom. Kako je atletsku građu nasledila od svoje majke, taj model joj je stajao kao saliven. Kao detalj odabrala je svilene rukavice koje su dosezale skoro do ramena, a celu kombinaciju upotpunila je i efektnom ogrlicom. Visoke zlatne potpetice dodatno su akcentovale njen manekenski izgled.

Jana Hart Jovanović je zaista izgledala zanosno u svojoj maturskoj haljini:

Janini prijatelji bili su oduševljeni njenim stajligom, a to potvrđuju i brojni lajkovi i komentari koje je dobila na društvenim mrežama. Svi su se složili da je nasledila najlepše i od oca i od majke, te da bi mogla da razmisli o tome da se upusti i u menekenske vode ili modeling.

Podsetimo, Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena zajedno su dvadeset godina. Ona je bila deo njegove stranke i privukla ga je zanimljivim odgovorima koje je imala u formularu prilikom učlanjivanja.

Dok su neke devojke, kao Jana sijale u glamuroznim haljinama, jedna banjalučanka se pojavila u narodnoj nošnji na svojoj maturi.

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.