NAJBOLJA RIBA NA SVETU NOSI OVU KATASTROFU NA NOGAMA: Ona SVE može, ali da li može i to, zbog nje se VRAĆAJU U MODU
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

užas blagi

NAJBOLJA RIBA NA SVETU NOSI OVU KATASTROFU NA NOGAMA: Ona SVE može, ali da li može i to, zbog nje se VRAĆAJU U MODU

Udobna obuća nije uvek dobar izbor, pogotovo kada samo izgleda udobno, a to zapravo nije

Objavljeno:

Leto 2023. godine donosi raznolikost modnih trendova, sada su udobne ravne cipele i elegantne baletanke ponovo u modi. Baletanke su popularne ponovo, a slavna pevačica Dženifer Lopez ih je istakla kao omiljeni izbor. Ove cipele kombinuju udobnost i stil, pružajući eleganciju u svetu letnje mode.

Baletanke su simbol ženstvenosti i sofisticiranosti, dodajući posebnu eleganciju svakoj odevnoj kombinaciji, je ono u šta većina žena veruje. Udobnost i lepota se savršeno spajaju u baletankama, pružajući neodoljivu kombinaciju za letne trenutke, ali to i nije baš tako. Većina baletanki je strašno neudobna i kada su vrućine u njima otekne noga.

I iako je ravna obuća udobnija preko leta, baletanke nisu najbolji modni izbor kada je izgled u pitanju.

1 / 4 Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedavno je Dženifer Lopez ponosno predstavila svoj omiljeni model baletanki, izazivajući lavinu komplimenata, i ne možemo da poreknemo da ova žena može verovatno i kesu za smeće da iznese, dobro bi izgledala, ali uvek postoji ali.

Moda je večna igra između prošlosti i sadašnjosti, između udobnosti i glamura. Ove cipele, koje su nekada bile rezervisane za plesne dvorane, sada su spremne da nas provedu kroz svet letnje mode. Ples je konstantan vazdušast pokret, hodanje po vrelom betonu je nešto sasvim drugo, za šta je blago uzvišenje i anatomski dobra obuća mnogo zahvalnija.

Dok modni trendovi dolaze i prolaze, baletanke ostaju simbol ženstvenosti i sofisticiranosti, po mnogima, nije to nužno tačno. Ali ako se u njima dobro osećate, ko smo mi da vam kažemo bilo šta suprotno.

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.