OVO JE NAJOPUŠTENIJE IZDANJE DRAGANE KOSJERINE DO SAD: Pokazala koliko ima VRELU FIGURU mnogima će se DIĆI PRITISAK
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen/RTS

da li vam se sviđa

OVO JE NAJOPUŠTENIJE IZDANJE DRAGANE KOSJERINE DO SAD: Pokazala koliko ima VRELU FIGURU mnogima će se DIĆI PRITISAK

Ovaj sofisticirani komad savršeno ističe celu siluetu, a srednja dužina daje na eleganciji i prefinjenosti. Haljina sečena u struku uvek je dobar izbor ako želite da sakrijete mali višak, pa je obožavaju žene svih tipova građe, ali i godina

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Kosjerina jedna je od onih žena koje veoma vode računa o svom izgledu i koje u gotovo svakoj odevnoj kombinaciji istaknu ono najbolje.

Tokom leta lepa voditeljka često nosi lagane haljine koje ističu figuru, ali i čine da joj u njima bude prijatno, kako bi što lakše podnela letnje vrućine. Dragana je upravo jednu takvu odabrala za šetnju Beogradom i ponovo je uspela da privuče pažnju, ne samo znatiželjnih prolaznika, već i svih onih devojaka koje je pomno prate na društvenim mrežama.

Ovog puta izbor je pao na midi bezvremensku haljinu koja pruža dobar osećaj i za kojom ćete posegnuti kad god želite udobnost protkanu dozom eleganicije.

Ovaj sofisticirani komad savršeno ističe celu siluetu, a srednja dužina daje na eleganciji i prefinjenosti. Haljina sečena u struku uvek je dobar izbor ako želite da sakrijete mali višak, pa je obožavaju žene svih tipova građe, ali i godina.

Ona se može nositi uz vaše omiljene štikle, čizme do kolena, ali odlično ide i uz sandale, patike i bilo koju drugu vrstu obuće. Dakle, ova haljina može da bude odlična za sve prilike u zavisnoti od toga kako se odlučite da je kombinujete. U njoj ćete sigurno izgledati šik.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.