KOSJERINA POMUTILA UM MUŠKARCIMA: Objavila je video s leđa, a onda se OKRENULA pa POKAZALA BUJNE GRUDI (VIDEO)
Dragana Kosjerina, Foto: Milos Tesic/ATAImages

bomba

KOSJERINA POMUTILA UM MUŠKARCIMA: Objavila je video s leđa, a onda se OKRENULA pa POKAZALA BUJNE GRUDI (VIDEO)

Popularna voditeljka mami poglede gde god se pojavi, a mnogi je smatraju najlepšom Srpkinjom i porede je s Monikom Beluči.

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Kosjerina jedno je od najlepših i najvoljenijih lica s malih ekrana. Takođe, ta dama je glavni "krivac" što je emisija javnog servisa "Ja volim Srbiju" toliko gledana.

Podsetimo, ona je bila voditeljka izbora za ovogodišnjeg domaćeg predstavnika za Pesmu Evrovizije, a na Evroviziji je bila prezenter glasova Srbije. Pre voditeljske karijere bavila se manekenstvom, što i ne čudi ako se uzmu u obzir njena raskošna lepota i visina od 176 cm.

Gde god da se pojavi Kosjerina privlači pažnju, a tako je bilo i ovaj put. Naime, ona je za Instagram pozirala u crnoj haljini midi dužine, tačnije do kolena. Kreacija je na kopčanje i ima kratke rukave, dok otriva i dekolte i noge ove zanosne brinete. Duga bujna kosa je inače njen zaštitni znak, tako da je usnimljena s leđa kako hoda i u trenutku se okreće i smeši. Taman osunčani ten dodatno je istakao njenu lepotu, a ponela je i naočare za sunce.

Sve njene pratioce omađijao je njen savršeni osmeh, ali i bujni dekolte.

Lepu voditeljku na Instagramu prati 122.000 ljudi, a budući da su fotografije iz njenog privatnog života retkost, fanovi su objavu dočekali sa oduševljenjem, pa nisu štedeli na komplimentima.

"Ovo je osmeh od milion dolara", "Kao Monika Beluči", "Ova žena je od Boga dana!", "Veličanstvena, božanstvena, jedinstvena i najdivnija", "Najlepša Srpkinja" samo su neki od komentara.

Izjava ljubavi i prosidbi je bilo kao i obično, a pojedini su čak prepoznali da je voditeljka trenutno u Parizu gde navodno boravi poslovno. Inače, iako su Draganini fanovi uporni kada su u pitanju raznorazne ponude, pa čak i bračne, opšte je poznato da je ona već uveliko verena za stomatologa Bojana Pedruva, za koga je više puta isticala da je "pravi za nju".

- Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate - rekla je Dragana ranije za medije.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/SrećnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.