PRVI PUT POSLE DUŽEG VREMENA U JAVNOSTI NIJE SAMA! Snežana Dakić pokazala NOVOG MUŠKARCA
Foto: printscreen

promena!

PRVI PUT POSLE DUŽEG VREMENA U JAVNOSTI NIJE SAMA! Snežana Dakić pokazala NOVOG MUŠKARCA

Dečko Snežane Dakić dugo se nije mogao videti u javnosti

Objavljeno:

Poznata voditeljka Snežana Dakić već dugo ističe svoj singl status navodeći da je sve manji "bazen" iz kojeg se može upecati normalan, zreo i neopterećen muškarac, koji traži partnerku svojih a ne ćerkinih godina. Sneki ne smeta da sačeka nešto duže ako to znači da će konačno stići i baš takav, ali to rezultura sve češćim pitanjima u javnosti o tome gde je dečko Snežane Dakić praktično gde god se ona pojavi. Tako je bilo i nedavno, kada je muškarac kojeg su zatekli pored poznate novinarke "osumnjičen" da je njen novi izabranik.

Naime, voditeljka se juče pojavila na komemoraciji u čast njene preminule koleginice Gorice Nešović, ali na taj događaj nije došla sama već je pored sebe imala muškarca koji je za sada nepoznat javnosti. Dok komemoracija verovatno nije mesto na kojem je voditeljka odabrala da pokaže svog novog izabranika, mnogima nije preostalo ništa drugo nego da nagađaju. Snežana već dugo nije viđena u javnosti sa drugim muškarcem pa je ovo mnogima bilo neočekivano za videti.

Dok se ne razjasni da li novi dečko Snežane Dakić postoji u njenom životu ili ne, voditeljka je na društvenim mrežama puna saveta za sve one koji se pitaju zašto ljubav ne dolazi u njihov život, a sigurno je na taj način i sebi pomogla da bolje razume emotivne odnose u njenoj životnoj fazi.

1 / 7 Foto: Printscreen Happy

- Možda princ dođe odmah, a možda i ne. Vi se usredsredite na sebe, da podignete životnu energiju i da se otrgnete osećanju žrtve i napuštenosti. Ako neka veza nije uspela, pa i to je okej. Gotova je. Znači da je vreme da se ide dalje. Malobrojne su danas ljubavi za sva vremena. Ne mora se ići dalje samo u paru. Možete neko vreme biti i single. Nije sramota. Nije vredna samo žena koja ima partnera. Ne morate imati nekoga pošto-po to, samo da biste se uklapali u kliše. To je besmisleno. Setite se koliko nesrećnih parova znate. Niti su slobodni, niti su voljeni. Ali su u paru. Morate prvo vi da budete dobro i da iz tog stanja uđete u neku vezu. Samo takva veza može biti zdrava - poručila je voditeljka svojim pratiocima.

Bonus video:

03:30

OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Evo šta je rekla nakon puštanja napadača na slobodu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.