VRELA ADVOKATICA TVRDI DA ZBOG NJENOG IZGLEDA NE MOŽE DA NAĐE MUŠKARCA: Evo kakav je NJEN IDEALAN TIP (FOTO)
Denis, Foto: PrintScreen/ Instagram/ deniserocha.oficial

prezgodna

VRELA ADVOKATICA TVRDI DA ZBOG NJENOG IZGLEDA NE MOŽE DA NAĐE MUŠKARCA: Evo kakav je NJEN IDEALAN TIP (FOTO)

Nju privlače samo pametni muškarci, ali kaže da takvog ne može da upozna

Objavljeno: 15:08h

Skoro svaka osoba ima određene kriterijume koje bi potencijalni partner trebalo da ispuni. Neke žene žele da njihov muškarac bude zaposlen i nezavisan, a Denis Roča želi da njen budući partner bude inteligentan.

Denis je po struci advokatica, a nedavno je priznala da je sapioseksualac.

U pitanju je osećanje seksulane privlačnosti prema inteligenciji. Sapioseksualcima je inteligencija privlačnija od drugih pozitivnih osobina ličnosti, poput smisla za humor, posvećenosti porodici ili empatije.

Nju privlače samo inteligentni muškarci, ali kaže da takvog ne može da upozna, jer svi imaju predrasude prema njoj zbog fizičkog izgleda.

- Moj izgled i moja inteligencija nemaju veze jedno s drugim. Oduvek sam volela pametne muškarce s kojima će mi biti lako da pričam o teškim temama - rekla je ona, a prenosi Dailystar.

Iako se bavi advokaturom, Denis zarađuje i kao model, a provokativne fotorgafije redovno deli na društvenoj mreži Instagram.

Kako kaže, muškarci zbog provokativnih fotografija i njenog izgleda misle da njena inteligencija nije na zavidnom nivou.

- Manjak kulture i manjak inteligencije me ne privlače i to je činjenica. Nadam se da ću naći muškarca koji će moći da mi parira - zaključila je ona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.