OVA LEPOTICA JE ĆERKA MAKRONOVE ŽENE KOJA JE IŠLA SA NJIM U RAZRED: Ovako je BIVŠI MUŽ SAZNAO za njih dvoje (FOTO)
Bridžit i Emanuel Makron, Foto: Profimedia

predivna

OVA LEPOTICA JE ĆERKA MAKRONOVE ŽENE KOJA JE IŠLA SA NJIM U RAZRED: Ovako je BIVŠI MUŽ SAZNAO za njih dvoje (FOTO)

Ćerka Brižit Makron, Tifani Ozijer, prvi put je javno progovorila o romansi svoje majke i francuskog predsednika Emanuela Makrona

Objavljeno: 13:40h

Brižit je pre veze sa Makronom bila u braku s bankarom Andre-Luisom Ozijerom, s kojim ima troje dece, sina Sebastijana (41) i dve ćerke Lorens (40) i Tifani (33), piše Voici.fr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susedi upozorili da mladi Makron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz porodičnog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Makron i Brižit venčali.

Emanuel Makron
foto: EPA-EFE/RADEK PIETRUSZKA POLAND OUT

Sebastijan je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj firmi "Kantar Health". Oženjen je i ima dvoje dece, prenosi 24sata.hr.

Lorens je Makronovo godište i zajedno su išli u srednju školu. Jednom je o Makronu rekla: "U mom razredu je budala koja zna sve o svemu." Ona je danas kardiolog, a ima troje dece.

Tifani Makrona najviše hvaliTifani je studirala pravo. I ona kao i njen brat i sestra su se angažovali u Makronovoj kampanji. Tifani Makrona najviše hvali. Ona je majka dvoje dece.

Tifani Ozijer
foto: Profimedia

Makron o deci svoje supruge i njenim unučićima uvek govori sa mnogo ljubavi. Kaže da su on i Brižit odlučili da neće imati svoju decu i smatra da taj izbor nije bio sebičan.

- Ne trebaju mi biološka deca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što je trenutno dajem ovoj deci. Naša porodica je moja baza i moja stena - rekao je Makron.

Pogledajte slavlje u Francuskoj nakon što je Makron osvojio drugi mandat:

01:01

DRUGI KRUG IZBORA U FRANCUSKOJ Makron dobio drugi mandat

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.