SVI KOMENTARIŠU IZGLED JELENE GAVRILOVIĆ, OVO NIJE REALNO: Slika obišla Srbiju (FOTO)
Jelena Gavrilović, Foto: Printscreen/Prva

prelepa

SVI KOMENTARIŠU IZGLED JELENE GAVRILOVIĆ, OVO NIJE REALNO: Slika obišla Srbiju (FOTO)

Savršeno modno izdanje naše glumice Jelene Gavrilović nikog nije ostavilo ravnodušnim

Objavljeno: 14:00h

Poznata glumica Jelena Gavrilović poslednjih nekoliko godina pobrala je simpatije velikog broja gledalaca koji su je zavoleli kroz mnoge uloge koje je maestralno odigrala.

Iako često glumi opasnice, Jelena je po prirodi potpuno drugačija. Blaga narav i pozitivan duh učinili su da je kolege obožavaju, a nove uloge se samo nižu.

Ona obožava putovanja, ali zbog velikog broja obaveza ne može često da ih priušti. Ipak, kada god negde otputuje ona nas obraduje novim fotografijama, a jednu takvu nedavno je objavila i to iz Londona.

Poznato je da Jelena ima istančan modni stil i da na njoj svaka kombinacija izgleda savršeno. Vitka linija joj dozvoljava da nosi uske pripijene haljine, koje ističu svaki deo njenog izvajanog tela.

Ona nas je nedavno iznenadila prelepom belom rolka haljinom, a sada se odlučila za nešto potpuno drugačije - prelepu kratku crnu haljinu sa jednim detaljem koji je svima zapao za oko.

Naime, u pitanju je bila prelepa bela mašna koja je napravila savršen kontrast, jer je haljina bila potpuno crna.

Uz to Jelena je ponela prelepe salonke crne boje na visoku štiklu, koje su istakle njene lepe duge noge. Na usnama je imala jarko crveni karmin, koji je dao dozu seksepila i učinio da izgleda zanosno i privlačno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.