ONA JE NAJLEPŠA PRIRODNA ŽENA U REGIONU! Za ovom Hrvaticom lude OBA POLA, VRHUNSKA JE RIBA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

uh

ONA JE NAJLEPŠA PRIRODNA ŽENA U REGIONU! Za ovom Hrvaticom lude OBA POLA, VRHUNSKA JE RIBA (FOTO)

Nina je pozirala u romantičnoj, ženstvenoj haljini popularnog španskog brenda, koji je dostupan i u Srbiji, a cena ovog modela je oko 16. 000 dinara. Ova cena je nešto viša nego što je uobičajeno za pomenuti brend, ali je izrađena od izvrsnog prirodnog materijala - od čiste, kvalitetne svile

Objavljeno: 12:41h

Nina Badrić uživa u danima odmora na hrvatskom ostrvu Hvar, a za opuštene, tople letnje večeri proslavljena pevačica bira ležerne, a ipak elegantne komade.

Slavna Hrvatica poznata je kao žena koju krasu istančan modni ukus, te retko kad pravi stilske greške, a ovog puta izabrala je divnu haljinu koja je nosiva od jutra do mraka.

Nina
foto: Printscreen/Instagram

Nina je pozirala u romantičnoj, ženstvenoj haljini popularnog španskog brenda, koji je dostupan i u Srbiji, a cena ovog modela je oko 16. 000 dinara. Ova cena je nešto viša nego što je uobičajeno za pomenuti brend, ali je izrađena od izvrsnog prirodnog materijala - od čiste, kvalitetne svile.

Reč je o varijaciji na temu slip haljine, koja je već treću sezonu zaredom na vrhu liste najpopularnijih komada, a asimetričnog je kroja - pozadi je skroz dugačka, a na pred nešto kraća, odnosno midi dužine. Haljina je predivne nijanse koja je mešavina boje zlata i bež, a ukrašena je belom čipkom.

Nina je izdanje zaokružila trendi ogrlicom sa priveskom u obliku polumeseca, kao i lepim minđušama, te ravnim sandalama, ali uz ovaj model haljine upravo ravna obuća se najbolje i uklapa - tako upotpunjuje efekat ležerne elegancije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.