A MISLILI SMO DA SU KESE ZA ĐUBRE NAJGORE: Nećete verovati šta prave od STVARI KOJA KOŠTA 20 DINARA u Srbiji (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tik Tok

URNEBESNO

A MISLILI SMO DA SU KESE ZA ĐUBRE NAJGORE: Nećete verovati šta prave od STVARI KOJA KOŠTA 20 DINARA u Srbiji (FOTO)

Modni brend "Balenciaga" ponovo je šokirao javnost novim proizvodom - minđušama od pertli i zihernadli

Objavljeno:

U svetu mode nas očigledno više ništa ne može iznenaditi, ali ipak iznenađenjima nikad kraja. Nedavno smo i videli kako je "Zara home" u prodaju izbacila metlu, onu malu koju možemo naći i na pijaci. Modni brend "Balenciaga" je, kao deo nove zimske kolekcije za 2022. godinu, lansirala kesu za đubre.

To ipak nije kraj.

Ovaj poznati brend, čiji komadi odeće dostižu ogromne cifre, šokirao je javnost ponovo kada je izbacio minđuše napravljene od pertli čija cena iznosi oko 160 evra, odnosno nešto manje od 20.000 dinara.

Ove minđuše su napravljene od crno-belih pertli u obliku mašnice, a reklo bi se da su pertle zapravo iste one sa "Balenciaginih" patika.

Nakit
foto: Balenciaga.com

Takođe, dizajner Demna Gvasilo očigledno da je prepun ideja, te je uspeo da iskoristi sve one stvari koje nikome ne bi pale na pamet. Osim minđuša, osmislio je i ogrlicu od pertli, koja košta oko 530 evra, tačnije za nju biste "morali" da izdvojite oko 60.000 dinara.

1 / 6 Foto: Balenciaga.com

Ako ste mislili da je to sve, varate se. Zihernadle prema dizajneru Gvasilu ne služe samo za pričvršćavanje odeće, već i za nošenje oko vrata ili na ušima. Pakovanje ovog predmeta koje inače može da se nađe za 300 dinara, kod Balenciage ipak košta neuporedivo više. Te, za jednu ogrlicu od zihernadli trebalo bi da izdvojite 1.060 evra, dok minđuše koštaju 415 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.