EVO KAKO DA NE BUDETE LEPLJIVI POSLE DEPILACIJE: Rešenje je PROSTO, od sada više nećete imati muke!
Depilacija, Foto: Profimedia

PROBAJTE

EVO KAKO DA NE BUDETE LEPLJIVI POSLE DEPILACIJE: Rešenje je PROSTO, od sada više nećete imati muke!

Oduvek sam se borila sa jakim i tamnim dlakama i depilacija je za mene bila jedino rešenje. Kako naravno nisam odmah znala sama to da radim, išla sam kod kozmetičarke, ali svaki put bih se nakon depilacije sva ulepila od voska.

Objavljeno:

Nakon skidanja dlaka obično se maže neko ulje i u brzini većina kozmetičarki bi ostavila tragove voska koji bi se kasnije skroz zalepili na farmerke ili bilo koje druga pantalone. Još gore je bilo ako nosim helanke, jer posle kada dođem kući i skinem iste te helanke izgledam kao dalmatinac. Na ostatke voska, zalepi se crna tkanina i sva budem flekava, a i nervozna.

Posle depilacije izgledam kao dalmatinac

Koliko god da sam puta naglasila i zamolila da mi se lepo skine taj vosak, nijedna kozmetičarka nije imala toliko vremena za to ili bi rekla "to će lepo tuširanjem sve da se skine", mada ni to nije uvek slučaj.

Depilacija
foto: Profimedia

Kasnije sam tokom života kupila svoj grejač za vosak i sve preuzela u svoje ruke. Iako sam kupila ulje kojim se namažete posle depilacije, opet nisam mogla da se otarasim voska! Koliko god da trljam, skidam, ne uspeva!

Rešenje nikad lakše!

Sve dok nisam naletela na maramice za skidanje voska posle depilacije. Radi se o maramici sa mirisom mente za uklanjanje voska sa kože nakon depilacije. Predivna esencija mente ima i umirujući efekat na moju kožu, te je hladi, što svima onima koji se depiliraju na ovaj način - sigurno da mnogo znači.

Takođe, koža bude izuzetno čista i hidrirana, te odmah nakon depilacije možete da obučete kratku letnju haljinu i pojurite sa drugaricama na neki dobar nedeljni branč uz mimozu!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.