MILICA DABOVIĆ KAO SA EROTSKIH SAJTOVA: Bikini je mala maca za nju, SRBI ZAKUCANI ZA EKRAN (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

MILICA DABOVIĆ KAO SA EROTSKIH SAJTOVA: Bikini je mala maca za nju, SRBI ZAKUCANI ZA EKRAN (FOTO)

Ovo je posebno istakla"!

Objavljeno: 11:03h

Dok uživa na moru, bivša košarkašica svoje pratioce redovno obaveštava kako se provodi na plaži i neretko u prvi plan sta.vlja svoje zategnuto telo, posebno zadnjicu, a sada je otišla korak dalje

Milica Dabović često na Instagramu objavljuje provokativne fotografije, a sada je otišla korak dalje i pokazala međunožje.

Dok uživa na moru, bivša košarkašica svoje pratioce redovno obaveštava kako se provodi na plaži i neretko u prvi plan stavlja svoje zategnuto telo, posebno zadnjicu.

Ipak, kako im ne bi dosadila, ona je rešila da fanove počasti i fotkama spreda.

1 / 10 Foto: Instagram/printscreen

Tako se snimala dok je ležala na ležaljci, a osim grudi, ovoga puta je istakla i svoje međunožje u minijaturnom bikiniju, što je izazvalo oštre reakcije.

Mnogi su komentarisali da joj ne priliči ovakvo ponašanje, posebno jer je majka, međutim, ona je imala spreman odgovor.

- Shvatite jednu stvar koju ja nikada u životu nisam radila. Kada me (nekoga) vređate, pišete ružno, ostavljate pogrdne komentare, spominjete mi sina, proklinjete to samo govori o vama a ne o meni. To samo priča koliko ste jadni, iskompleksirani, isfrustrirani i koliko nemate svoj život - napisala je Milica i poručila da je njoj najbitnije da je srećna, te da ona nikoga ne osuđuje dok ga ne upozna i dodala:

Ana Dbović
foto: Printscreen/Instagram

- Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka DA, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima... Ako vam se ne svidja moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga, ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.