IZAŠAO SNIMAK ANASTASIJE, DEO SU MORALI CENZURISATI: Potpuno se ogolila (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OBRATITE PAŽNJU

IZAŠAO SNIMAK ANASTASIJE, DEO SU MORALI CENZURISATI: Potpuno se ogolila (FOTO)

Anastasija takođe nikad ne preskače skidanje šminke, ma koliko da je tog dana bila umorna.

Objavljeno: 15:19h

Mnogi su se pitali kako se neguje Anastasija Ražnatović pa ima tako lepu kožu lica.

Anastasija Ražnatović u poslednje vreme često deli selfije bez šminke, a njeni obožavatelji su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

I zaista, njen besprekoran ten definitivno je odraz pravilne nege, a Anastasija je jednom prilikom otkrila pratiocima svoje tajne i male rituale kojima duguje glatku i zategnutu kožu lica.

Iako je brigu o koži prepustila jednom salonu koji posećećuje godinama, pevačica je na pitanje "Šta radiš da bi ti ten bio tako besprekoran?" odgovorila da istu stvar praktikuje svakog dana.

"Pred spavanje, bez obzira da li sam bila našminkana tog dana, operem lice, nanesem losion, hidratantnu kremu i ujutru ponovim isto".

Anastasija takođe nikad ne preskače skidanje šminke, ma koliko da je tog dana bila umorna.

Anastasija
foto: Printscreen/Instagram

Takođe, u poslednje vreme, mnogo se priča i o njenoj liniji koju je dovela do savršenstva. Nije tajna da mlada pevačica i te kako vodi računa o izgledu, a godinama se drži zdravih navika, a jednom prilikom poručila je svojim pratiocima da dijeta nije samo ishrana.

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Pametno birajte ono što stavljate u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički- napisala je na Instagramu.

Anastasija se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može da radi kada želi da skine kilograme.

1 / 7 Foto: Instagram/anastasijaraznatovic

Veliko NE su i restorani brze hrane, te pevačica, kada jede van kuće bira zdrave obroke, i što bi se reklo "nešto na kašiku", pre nego prženo meso i slično. Ipak, pevačica je i sama priznala da, kao i svi, nekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treningom.

Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima kojima brže sagoreva naslage, ali ključ je ipak u redovnom vežbanju, što se da primetiti i po njenim objavama nakon treninga koje su u poslednje vreme učestale. Redovno i šeta, te rezultati nisu izostali, a njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.