MANEKENKA PROŠETALA "GOLU HALJINU": I spreda i pozadi se VIDI ISTA STVAR (FOTO)
Hejli Biber, Foto: Profimedia

sevaju blicevi

MANEKENKA PROŠETALA "GOLU HALJINU": I spreda i pozadi se VIDI ISTA STVAR (FOTO)

Hejli Biber je u prethodna dva dana promenila nekoliko fenomenalnih kombinacija tokom boravka u Njujorku i gostovanja u raznim emisijama, te promocije njene nove linije za negu kože.

Objavljeno:

Ova 25-godišnjakinja poznata je kao ikona stila generacije Z i žena besprekornog ukusa, a da ovo nije nezaslužena titula definitivno je dokazala ovim jednostavnim, a moćnim izdanjima.

Najviše nam se dopao njen autfit koji je odabrala za šou kod voditelja Džimija Falona - blistala je u svedenoj, a opet neverovatno vamp haljini od šljokica u boji kože.

Hajli Biber
foto: Profimedia

Ova kreacija midi dužine istakla je vitku figuru lepe manekenke, ali i doprinela je da izgleda vrlo seksi, a opet elegantno i to zahvaljujući prorezu u predelu dekoltea koji je jasno stavio do znanja da gospođa Biber ne nosi grudnjak!

Manekenka je juče pokazala još jedno fenomenalno izdanje - kratku, crnu haljinu u pomalo fitirističkom stilu sa rol kragnom, koja nas je oduševila.

Hajli Biber
foto: Profimedia

Ona je i u ponedeljak briljirala u dva monohromatska izdanja - beloj haljini od trikotaže midi dužine i crnom sakou i poslovnim, glomaznim mokasinama.

1 / 2 Foto: Profimedia

Koje izdanje vam se najviše dopada?

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.