ZBOG OVE SRPKINJE I NJENIH ATRIBUTA SVET ĆE DA POLUDI: Ovakvo nešto niste videli, garantujemo (FOTO)
Katarina Munjić, Foto: Printscreen/Instagram

ŠTA KAŽETE?

ZBOG OVE SRPKINJE I NJENIH ATRIBUTA SVET ĆE DA POLUDI: Ovakvo nešto niste videli, garantujemo (FOTO)

Beograđanka Katarina Munjić koja je majka četvorogodišnjeg dečaka predtavljaće Srbiju na jubilarnom desetom izboru za Miss Global na ostvu Bali. Kuriozitet ovog izbora je u tome što na njemu uglavnom učestvuju žene starije od 30 godina, a među njima ima i mama

Objavljeno:

Miss Global koji se ove godine deseti put održava i kome je domaćin čuveno rajsko ostrvo u indonežanskom arhipelagu, specifično je takmičenje u nizu svetskih izbora lepote. Miss Global, naime, takmičenje je za “singl” žene starosti od 18 do 35 godina, što je najširi raspon godina za učesnice na nekom od izbora za Miss.

Srbiju ove godine na izboru koji traje do 11. juna i na kojem su do sada najviše uspeha sa dve titule imale Kanađanke, predstavlja rođena Valjevka, a po mestu življenja Beograđanka Katarina Munjić (30), koja se modelingom bavi od svoje 13 godine, pre osam godina je bila učesnica izbora za Miss Top model of The World u Kini, a 2019. godine i prva pratilja na izboru za Miss Evrope.

- U konkurenciji za Miss Global je 70 žena i devojaka sa svih svetskih meridijana i konkrencija je zaista jaka, a među učesnicima su, pored mene, još četiri mame. Ovaj izbor za Miss je zaista jedinstven, s obzirom da istoimena organizacija iz Kalifornije iz SAD, koja je organizator takmičenja, želi da pokaže da izbori za Miss nisu i ne mogu biti isti, da i žene koje su starije od 30 godina koje su se ostvarile kao majke ili u profesionalnom životu, mogu pokazati svoju lepotu. Samim tim, organizacija na ovaj način želi da osnaži i pokrene žene da se bez obzira na svoje godine iskažu u svom najlepšem svetlu – kaže Katarina.

Ona ponosno ističe da je, pored i dalje aktivnog bavljenja modelingom, “full time” majka četvorogodišnjeg dečaka, u Beogradu ima sopstvenu agenciju za modele i lane je pokrenula svoj brend kožnih torbi.

Nada se, kako kaže, da će i ovo takmičenje doprineti u njenoj profesionalnoj karijeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.