SRPKINJE ODLEPILE ZA HALJINOM OD 4.000 DINARA EVE LONGORIJE: Nosila ju je na crvenom tepihu! (FOTO)
Eva Longorija, Foto: Profimedia

PRELEPA JE

SRPKINJE ODLEPILE ZA HALJINOM OD 4.000 DINARA EVE LONGORIJE: Nosila ju je na crvenom tepihu! (FOTO)

Glumica Eva Longorija dokazala je da stil nema veze sa novcem, te da ne morate da imate papreno skupu garderobu da biste izgledali "kao milion dolara".

Objavljeno: 20:48h

Idok je poslednjih godina redovan gost na crvenom tepihu u Kanu, te, sada već davne, 2005. godine Eva Longorija (47) prvi put je prošetala kanskom Kroazetom.

Na jednom od najvećih događaja u svetu filma glumica se pre 17 godina pojavila u haljini koja je koštala 40 dolara, što je oko 4.400 dinara.

U pitanju je svetlucava zlatna haljina otvorenih leđa, koju je glumica kupila u jednom od butika na aveniji Melrouz, a koja je "ukrala" poglede svih prisutnih.

Eva Longorija
foto: Profimedia

"Nisam imala pojma šta je Kan", otkrila je glumica za "People" i dodala:

"Niko ne bi znao da je to haljina od 40 dolara. Nije bitna haljina, nego žena koja nosi haljinu".

Eva je podelila i anegdotu koja se dogodila kada su je na crvenom tepihu pitali "čija je", misleći na dizajnera koji je kreirao haljinu.

"Pomislila sam, kako to misliš? Moje je", prisetila se glumica, a o pomenutoj haljini ovih dana ponovo se naveliko piše i priča.

Ništa manje nije blistala Eva tada, kao ni ove godine, 17 godina kasnije, kada je u Kanu prošetala nekoliko kreacija svetski poznatih modnih brendova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.