ĆERKA DONATELE VERSAĆE IZGLEDA UNAKAŽENIJE OD MAJKE: Lice joj puno DEFORMITETA, ne liči na čoveka (FOTO, VIDEO)
Donatela Versaće, Foto: Printscreen/ CNN

UŽAS

ĆERKA DONATELE VERSAĆE IZGLEDA UNAKAŽENIJE OD MAJKE: Lice joj puno DEFORMITETA, ne liči na čoveka (FOTO, VIDEO)

Nakon što je ubijen čuveni Đani Versace, modni imperij preuzela je njegova sestra Donatela Versaće.

Objavljeno: 12:02h

Đani Versaće vlasnik i osnivač modne kuće Versace, ubijen je 1997.godine ispred svoje vile, kada je išao da kupi novine. Modni imperij su tada preuzele njegova sestra Donatela i njena kćerka Alegra, koja je bila mezimica od Đanija i kojoj je ostavio veliki deo bogatstva, kao i sve svoje dionice.

Donatela je sa samo 11 godina izlazila po klubovima sa svojim bratom, a kako je znala pričati njen dosta stariji brat je tada bio najrazuzdaniji čovek u klubu, pa ga je ona nasledila i u tom ‘razuzdanju’.

Alegra Versace
foto: YT Printscreen/Versace

Od tada ona je počela menjati svoj izgled, a sa samo 11 godina je počela da izbeljuje kosu. Nakon toga, njen život su osim svih poroka, obeležile i plastične operacije, te je prozvana kraljicom plastike.

Svojim izgledom Donatela ne prestaje privlačiti pažnju javnosti, i najčešće je zbog toga tema medija. Preteranim botoksom i brojem operacija izgled ove nekadašnje lepotice izaziva čuđenje, pa i zgražanje.

Ono što je zgrozilo javnost dodatno je i to što je Donatela izjavila da na njenom telu još ima prostora za operacije.

Da iver ne pada daleko od klade, pokazuje i njena kćerka Alegra, koja izgledom jako podseća na majku. Ima 31 godinu, zavisnik je "dobrog izgleda", te je na sebi uradila veliki broj operacija. Retko se pojavljuje u javnosti, i ne pokazuje veliku zainteresovanost za modu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.