BEZ CENZURE NA SRPSKOJ MODNOJ PISTI: Pevač se SKINUO na reviji, svi su mu gledali U OVO! (FOTO)
Foto: Espreso

NEVIĐENO

BEZ CENZURE NA SRPSKOJ MODNOJ PISTI: Pevač se SKINUO na reviji, svi su mu gledali U OVO! (FOTO)

Nakon što su Beograđani imali prilike da uživaju u nedelji mode, ponovo je piste otvorila modna agencija "Fashion selection", i prolsavila 20 godina postojanja.

Objavljeno: 11:09h

Ekipa Espresa našla se u Holtelu "Hajat" gde je 17. maja održano više revija u sklopu agencije "Fashion selection" i proslave 20. rođendana jedne od najstarijih agencija u Srbiji.

Ozbiljne kolekcije, zabava i koktel obeležili su veče, a najupečatljiviji ipak je bio pevač benda "Gift", Jovan Matić, koji je zabavljao publiku tokom iventa.

Matić je pevač brit popa, glama i gothic muzike, a u skladu sa svojim muzičkim pravcem je bio obučen i našminkan.

Pun energije i elana, sve vreme tokom trajanja pesme išao je između publike i zabavljao je. Najzanimljiviji momenat svima, kada su i krenule ovacije, bilo je dok je Jovan skidao svoju majicu. On je tako nastavio da zabalja prisutne, a svi su ga fotografisali i gledali mu u tetovaže.

Kako je to izgledalo možete pogledati u fotografiji ispod:

Jovan MAtić
foto: Espreso

Modna agencija "Select" uspešno posluje već 20 godina tokom kojih se istakla kao jedna od najuspešnijih u Srbiji, što dokazuje i činjenica da su mnogi modeli koji su potekli iz ove agencije, nastavili da grade karijeru na svetskim modnim pistama.

Revija je održana pod nazivom "Prvih 20" i bila je retrospektivnog tipa, što znači da smo imali prilike da se podsetimo značajnih manekenskih i dizajnerskih imena koja su doprinela razvoju modelinga u dvodecenijskom periodu.

Na čelu revije bio je Nebojša Grnčarski, osnivač i direktor agencije koja je postavila standarde na srpskoj modnoj sceni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.