KOJA JE TAJNA KONSTRAKTINIH CIPELA? Hrvati sigurno NEĆE OSTATI RAVNODUŠNI! (FOTO)
Foto: Profimedia

evrovizija

KOJA JE TAJNA KONSTRAKTINIH CIPELA? Hrvati sigurno NEĆE OSTATI RAVNODUŠNI! (FOTO)

Odabrala ih je u beloj boji zaokružujući tako upečatljivu blještavu modnu belinu kojoj je kontrast bila samo njena sjajna crna kosa

Objavljeno:

U drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije nastupila je Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije i to s pesmom "In corpore sano" koja je već mesecima regionalni hit.

1 / 3 Foto: Profimedia

Konstrakta je za nastup odabrala upečatljivo belo odelo kratkih rukava, sa znakom cveća s leve strane grudnog koša, aludirajući time na srce koje se kao motiv pojavila kao deo scenografije poruke pesme sa zdravljem kao glavnim imperativom današnjice.

Zdravlju njenih stopala svakako donose i cipele koje je odabrala za evrovizijski nastup. Odabrala ih je u beloj boji zaokružujući tako upečatljivu blještavu modnu belinu kojoj je kontrast bila samo njena sjajna crna kosa.

Konstrakta
foto: Printscreen Eurovision

Kako donosi Nova.rs, Konstraktin tim stupio je u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji joj je nabavio tražene cipele. Kutiju s cipelama je zatim uručio reditelju Ogresti koji je prilikom svog odlaska u Beograd dostavio paket pevačici.

Pretpostavljamo da je tajna njene kose gotovo sigurno hidratacija, dok je tajna njenog efektnog nastupa spremnost na pomeranje granica, nesputana kreativnost i konceptualnost razrađena do detalja.

Konstrakta
foto: Printscreen Eurovision

Pre nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila deo benda Zemlja Gruva s kojim je nastupala kao predgrupa Amy Winehouse u Beogradu, poslednjem koncertu preminule pevačice. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje dece.

Dnevnik.hr prenosi da je nastupila "u najpoznatijim cipelama s hrvatskim potpisom".

(Espreso / Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.