NAJNOVIJA REVIJA BILJANE TIPSAREVIĆ, KOMADI KIDAJU! Prvi intervju nakon ovog BUM-a, sve PRŠTI! (FOTO)
Biljana Tipsarević, Foto: Printscreen

zadivila prisutne

NAJNOVIJA REVIJA BILJANE TIPSAREVIĆ, KOMADI KIDAJU! Prvi intervju nakon ovog BUM-a, sve PRŠTI! (FOTO)

Upornost, ljubav i istrajnost, smestile su je danas među omiljene dizajnere na našim prostorima

Objavljeno: 09:34h

Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević, lansirala je novu kolekciju “Manifesto” i tom prilikom govorila o svojoj karijeri, modnom svetu kao i svemu što je pripremila publici.

Završila je Akademiju “Del Luso” (Academia del Lusso), italijansku školu mode i dizajna, a 2012. godine njena diplomska revija predstavljena je na 32. Beogradskoj nedelji mode. Za nju se pročulo i van granica Srbije, te je imala priliku da se predstavi u mnogim zemljama širom Evropre. U svom portfoliju ima venčanice, elegantne haljine, poslovna odela, pa čak i kolekciju džinsa. Sva ta “magija“ nastaje u njenom modnom ateljeu u ulici Kralja Petra u Beogradu.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Biljana je otkrila detalje svoje nove kolekcije, za koju kaže da je jedinstvena, a u njoj kao i u prethodnim, modeli prate liniju tela, diskretno i na prefinjen način ističu oblike svake dame.

– Vratili smo se u renesansnu epohu raskošnih krojeva i oplemenjenih materijala. Imala sam za cilj spoj istorijskog damskog kostima i modernog duha. Paleta materijala odiše kraljevskim stilom. Nežni tonovi dopustili su smelim korojevima da dođu do izražaja, a posebnu dramatiku daje crni set modela. Nova kolekcija je jednako smela koliko i smerna jer klasične forme pružaju neprikosnoveni komfor. Ne izostaje ni prepoznatljivi seksepil koji se provlači gotovo kroz svaki model, bilo da je reč o primeni transparentne senzualne čipke ili o ukrojenoj tehnici za efektno isticanje struka i grudi.

revija
foto: Privatna arhiva

U današnje vreme, kada svako pokušava da pronađe svoje “parče neba” i da se istakne poslom kojim se bavi, samo ukoliko imate istrajnost i iskrenu ljubav prema tome, uspećete.

– Kao i svaki drugi posao, kada imate jasan cilj i vredno radite na tome, rezultat mora doći, kao i razne poteskoće koje lakše prevazilazite ukoliko volite ono sto radite – kaže Biljana.

revija
foto: Privatna arhiva

Kako teče jedan vaš radni dan?

– Uvek je svaki unapred isplaniran, kada ustanem prvo sam posvećena porodici, potom odlazim u svoj kreativni studio gde radim sa svojim timom ili klijentima. Prodajno mesto često posećujem, ali sam najviše u proizvodnom studiju gde nastaju sve kolekcije.

Nažalost, svedoci smo da je 21. vek podosta sam po sebi uradio što se mode tiče. Došli su novi krojevi, mladi su se prilagodili, umesto da modu prilagode sebi. Reklo bi se da je nežniji pol izgubio ono što se vekovima negovalo, a naša dizajnerka se složila da upravo to fali u današnjici:

– Nedostaje malo više ženstvenosti i potenciranja onog za šta smo predodređene – zaključila je Biljana Tipsarević za ?? ??? ?? ????.

(Espreso/?? ??? ?? ????)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.